Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Τραγική ήταν η χθεσινή μέρα, όπου όλα παραδόξως ήρθαν ανάποδα. Ελπίζω τουλάχιστον να διατηρείτε, όπως έχουμε πει επανειλημμένως, χαμηλά τα πονταρίσματα μας.

http://www.ready4bet.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=6&Itemid=59

Πρόκειται για πρωταθλήματα που δε διαβάζονται εύκολα, ενώ και η βατή σε μας Βραζιλία είναι ακόμα στο ξεκίνημα της.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ 1
Η Αργεντινή έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα εντελώς αφερέγγυα στοιχηματικά, αλλά δε γίνεται να αφήνουμε απ΄έξω προφανή σημεία. Η Αρσεναλ Σαραντί θέλει νίκη για να βγει στο Σουνταμερικάνα, ενώ η Εστουντιάντες είναι εντελώς αδιάφορη και θα κατέβει σήμερα με αναπληρωματικούς. Ο άσος εδώ θα αποτελέσει τη βασική μου σημερινή επιλογή.

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ 2
Η Χέλσινμποργκ είναι από τις βασικές διεκδικήτριες του τίτλου και τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζει. Η Νόρκεπινγκ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και το διπλό θα μπει στις επιλογές μου.

ΑΓΓΛΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ 1
Μόνοδρομος η νίκη για την Αγγλία που σε αντίθετη περίπτωση αποκλείεται από τη επόμενη φάση. Είναι σίγουρα πιο ποιοτική από τους Τσέχους και έχει τον πρώτο λόγο στο ματς.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ 1
Η Μινέιρο, όπως και πέρυσι, έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα πολύ δυνατά και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Γκοιανιένσε είναι από τις ομάδες που στηρίζονται στην έδρα τους. Πάμε με τη φόρμα των γηπεδούχων.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΤΡΟΜΣΟ 1 και ΟVER
Η Ρόζενμποργκ πέτυχε τη νίκη που ήθελε για να ανέβει ψυχολογικά και τώρα θα αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος. Καλή μέχρι τώρα η Τρόμσο, αλλά κάποια στιγμή το αήττητο σερί της θα σπάσει, ενώ συν τοις άλλοις δεν κερδίσει ακόμα εκτός έδρας.

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ - ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣMΠΟΡΓΚ 1
Η Βαλερένγκα είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, αλλά το ξεκίνημα της είναι απογοητευτικό. Μπορεί φυσικά να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή, αρκεί να ξυπνήσει άμεσα. Κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Σπάρτα, έχει την ευκαιρία να πάρει μια νίκη ψυχολογίας.

Moνά αποδεκτά:
Aρσεναλ Σαραντί 1
Αγγλία 1
Χέλσινμποργκ 2

Σε τριάδα: Ρόζενμποργκ 1, Βαλερένγκα 1, Ατλέτικο Μινέιρο 1