Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Νοεμβρίου 2010

Υπέγραψε ο Φερέιρα

Ζεσουάλδο Φερέιρα και με τη... βούλα! Ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στο γραφείο του προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους "πράσινους", το οποίο θα έχει διάρκεια 1,5 έτους.


Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η οποία διήρκεσε μία ώρα, ο Πατέρας δήλωσε: "Ο προπονητής θα σας κάνει μία δήλωση. Θα δούμε αργότερα το ματς με τον Ηρακλή".


Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις του; "Έχω πολύ καλές εντυπώσεις, είναι δοκιμασμένος προπονητής με τεράστια εμπειρία και πιστεύω ότι θα προσφέρει στην ομάδα μας", τόνισε ο πρόεδρος των "πράσινων".


Ευτυχισμένος που έκλεισε η υπόθεση του συμβολαίου του δήλωσε από την πλευρά του ο Φερέιρα: "Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε μαζί. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που μόλις υπέγραψα το συμβόλαιό μου με τοπ σύλλογο μετά από τη συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο. Αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό που είναι μία μεγάλη ομάδα. Περισσότερα θα πούμε μετά το απογευματινό παιοχνίδι που θα πάω να δω".


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέϊρα ο οποίος αναλαμβάνει απο αύριο τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους".
10bet