Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Νοεμβρίου 2010

Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής στον Παναθηναϊκό;

Το τέλος του Νίκου Νιόπλια από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας , αναγκάζει τους διοικούντες τον σύλλογο να ψάξουν να βρουν , όσο το δυνατόν συντομότερα, τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού.
Ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του theplayer αναφέρουν ότι άνθρωποι από την διοίκηση των πρωταθλητών έχουν ήδη μιλήσει και έχουν αποσπάσει το καταρχήν ναι ενός εκ των κορυφαίων προπονητών σε όλον τον κόσμο. Του Μαρσέλο Λίπι!



Ο πρώην εκλέκτορας της "σκουάντρα ατζούρα", παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας, αυτή την περίοδο ως γνωστόν δεν έχει ομάδα, κατόπιν φυσικά δικής του επιθυμίας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του theplayer , βλέπει με θετικό μάτι...την "μετανάστευσή του" στην Ελλάδα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της πρωταθλήτριας ομάδας της χώρας.



Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρουν να αποσπάσουν το πολυπόθητο ναι από τον κορυφαίο Ιταλό τεχνικό, ο οποίος πέραν των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων που έχει, περίπου 2.500.000 ευρώ τον χρόνο καθαρά θέλει για να υπογράψει 3ετες συμβόλαιο, είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα θέσει και όρους σε ότι αφορά ποδοσφαιριστές που ίσως θα θελήσει να φέρει στην Παιανία, αλλά και να τελειώσει κάποιους που ίσως να μην κάνουν για τα σχέδια που έχει για τον Παναθηναϊκό!

Ένα ακόμα στοιχείο στον δύσκολο γάμο που προσπαθούν να πετύχουν κάποιοι στον Παναθηναϊκό, είναι και το πως θα πειστούν όλοι οι μέτοχοι να συνεισφέρουν στο ποσό αυτό για να καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο Si από τον "Πολ Νιούμαν" του Καμπιονάτο!

Οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες για το θέμα του Μαρσέλο Λίπι στον Παναθηναϊκό.



Τίτλοι



Η τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή το 2006 με την Εθνική Ιταλίας αποτελεί την κορωνίδα των επιτευγμάτων του. Που δεν είναι και λίγες σε συλλογικό επίπεδο αφού με την Γιουβέντους κατέκτησε φυσικά το Champions Leagueτο 1996, το Πρωτάθλημα Ιταλίας πέντε φορές (1995, 1997, 1998, 2002, 2003), το Coppa Italia το 1995, το Supercoppa Italiana τέσσερις φορές (1995, 1997, 2002, 2003), το European Supercup το 1996 και το Intercontinental Cup την ίδια χρονιά.
(theplayer)
10bet