Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Νοεμβρίου 2010

Τελειώνει τη Δευτέρα!

Σε διαδικασία αναζήτησης τεχνικού μπαίνει ο Παναθηναϊκός αφού ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Δευτέρα.
Όπως προκύπτει το διαζύγιο θα είναι συναινετικό αφού και οι δύο πλευρές έχουν πειστεί πως η συνεργασία τους δεν μπορεί να συνεχιστεί. Την Δευτέρα θα υπάρξει ραντεβού του Νιόπλια με τον Νικόλα Πατέρα στο γραφείο του τελευταίου στο Κολωνάκι. Ο Κοζανίτης τεχνικός έχει αποφασίσει να θέσει την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης η οποία αυτήν την φορά πρόκειται να την κάνει δεκτή ώστε να εκτονωθεί το κλίμα που είναι βαρύ για εκείνον.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Κοζανίτης τεχνικός δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στον Νικόλα Πατέρα που τον στήριξε όλο αυτόν τον καιρό και για επικοινωνιακούς λόγους θα πάρει πάνω του το «διαζύγιο».

Με Ρότσα-Βαζέχα

Το ερώτημα πλέον είναι το ποιος θα είναι ο διάδοχος του στον πάγκο του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» θα πάνε στο ματς με τον Ηρακλή με υπηρεσιακό τεχνικό αλλά ήδη έχει αρχίσει το ψάξιμο για το ποιος θα κουμαντάρει το πλοίο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό το οποίο ακούγεται είναι πως στο ματς με τον «γηραιό» θα καθίσουν στον πάγκο οι Κριστόφ Βαζέχα και Χουάν Ραμόν Ρότσα αλλά η πρόθεση είναι να βρεθεί ξένος τεχνικός τον οποίο θα αναζητήσουν να βρουν οι Αντωνίου, Φρέιτας και Πατέρας. 
(sportdog)
10bet