Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Σεπτεμβρίου 2010

Σισέ και όχι προσευχή!


Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μερικές ημέρες πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν χρειάζεται να το ρίξουν στις προσευχές όταν έχουν παίκτες με ποιότητα όπως ο Σισέ.




Tο πρωί της Παρασκευής στη συνέντευξη Τύπου o Γκουαρντιόλα είπε για το αυριανό παιχνίδι με τη Χέρκουλες, και για τον Παναθηναϊκό ενόψει της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ την προσεχή Τρίτη.

«Με τη Χέρκουλες είναι ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να το δούμε ως πρόβα τζενεράλε ενόψει Παναθηναϊκού.

χω δει κάποια πράγματα από τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι πολλά, θα δούμε κι άλλα στη συνέχεια. Είναι μια ομάδα classico στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ξέρω ότι μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, οπότε πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με προσοχή».

Ο Γκουαρντιόλα απάντησε σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσευχηθεί, με αφορμή ένα δημοσίευμα της El Mundo Deportivo ότι ο Νιόπλιας είχε κάνει τη δήλωση αυτή μεταξύ σοβαρού κι αστείου για την μεταξύ τους αναμέτρηση, λέγοντας: «Ο τελευταίος προπονητής που είχε έρθει στο Καμπ Νόου και είχε κάνει λόγο για προσευχή, είχε κερδίσει. Ο Παναθηναϊκός όμως μπορεί να βασιστεί αλλού και όχι στην προσευχή. Εχει τον Σισέ, έχει καλούς μέσους στο κέντρο, έχει τον Νίνη, τον Λέτο που είναι ένας πολύ καλός παίκτης, τον Σεϊταρίδη και τους Γάλλους».

Τέλος, όσον αφορά τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο Γκουαρντιόλα τόνισε: «Τον ξέρω τον Νιόπλια, αλλά δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν μιλήσαμε στη Νιόν για το ματς. Για τον Παναθηναϊκό, με λίγα λόγια, μπορώ να πω ότι είναι ιστορικός σύλλογος».