Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Ιουνίου 2010

Ραντεβού Πατέρα - Βαρδινογιάννη

Η προσπάθεια επιστροφής του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία συνεχίζεται γι’ αυτό το λόγο θα υπάρξει στην αρχή της επόμενης εβδομάδας ραντεβού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να πειστεί ο Πατέρας να αναλάβει τον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Αδαμάντιο Πολέμη, Γιώργο Νίκα και Παναγιώτη Δάβαρη οι οποίοι με τη σειρά τους του τόνισαν την γνώμη τους πως ο Νικόλας Πατέρας είναι ο ιδανικός αφού η ανάληψη της προεδρίας από τον τελευταίο θα φέρει ηρεμία στην ομάδα από τη στιγμή που έχει την καθολική στήριξη του κόσμου. Επίσης οι τρεις μέτοχοι τόνισαν στον Τζίγγερ ότι σε περίπτωση που ο Πατέρας επιστρέψει θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η είσοδός τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Έτσι έπειτα και από την προτροπή των τριών μετόχων ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα συναντηθεί με τον Νικόλα Πατέρα και τα ενδεχόμενα είναι όλα ανοικτά. Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Πατέρας θα πει το πολυπόθητο «ναι» καθώς μέσω του εκπροσώπου του τόνισε ότι θα συμμετάσχει στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ξανά για Νίνη η Ρόμα

Νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Νίνη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere Dello Sport», οι «τζιαλορόσι» έχουν στο στόχαστρο τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και μάλιστα δεν αποκλείεται σύντομα να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Από την πλευρά της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σχολίασε τα σενάρια που εμπλέκουν τον Νίνη με τη Ρόμα καθώς τόνισαν ότι ο διεθνής μέσοεπιθετικός εμφανίζεται πολύ συχνά ως στόχος μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ επιβεβαίωσαν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση.