Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Ιουνίου 2010

Αποκατάσταση από Τζίγγερ θέλει ο Πατέρας!

Η παγκόσμια ημέρα του πατέρα πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, σαν σήμερα δηλαδή. Με δώρα απ' όλη την οικογένεια τιμώνται ο πατέρας, ο παππούς ή ο προπάππους.

Εμπνεύστρια της Παγκόσμιας Ημέρας του Πατέρα ήταν η Αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ Ντοντ, που θέλησε να καθιερώσει μια γιορτή ανάλογη με την Ημέρα της Μητέρας, προκειμένου να τιμήσει τον πατέρα της Γουίλιαμ Τζάκσον Σμαρτ, βετεράνο του Αμερικανικού Εμφυλίου, που ανέθρεψε μόνος του τα 6 παιδιά της οικογένειας.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάνης, πάντως, ευχαρίστησε τον... Πατέρα και του έκανε δώρο την “έξοδο” από τον Παναθηναϊκό πολύ νωρίτερα. Και για την ακρίβεια στις 21/5 με την ανακοίνωση του, μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία του Παναθηναϊκού.

“Ευχαριστώ και αντίο...”

"Η συμβολή του Νίκου Πατέρα από την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ στην επίτευξη των στόχων της ομάδας είναι αξιέπαινη.

Βαθιά μου πεποίθηση αποτελεί ότι η εδραίωση των επιτυχιών του Παναθηναϊκού μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μιας συνεπούς, δομημένης, αποτελεσματικής και κοινά αποδεκτής στρατηγικής.

Στην κατεύθυνση αυτή οφείλουμε να προετοιμάσουμε την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού με όραμα, αποφασιστικότητα, τόλμη και πάνω από όλα ενότητα. Από την πλευρά μου και μετά την σημερινή εξέλιξη το αμέσως προσεχές διάστημα θα επανέλθω με συγκεκριμένες τοποθετήσεις για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού".

Αυτή ήταν η ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Από τότε και μέχρι σήμερα, κανείς δεν θέλει να γίνει... Πατέρας και η επόμενη μέρα δεν ξημέρωσε και τόσο καλά...

Οι κινήσεις του Τζίγγερ από την ημέρα που ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού παραιτήθηκε, έδειξαν ότι ο μεγαλομέτοχος ήθελε να πάρει το παιχνίδι στις πλάτες του. Τοποθέτησε τον Δημήτρη Γόντικα στο ρόλο του α' αντιπροέδρου με αυξημένες μάλιστα αρμοδιότητες και την διοικούσα επιτροπή με επικεφαλής τον Βεκρή.

Δημιούργησε μια... παραγοντική τούρτα στον Παναθηναϊκό, δικής του συνταγής και αφού είδε και απόειδε, αποφάσισε να βάλει... κερασάκι τον Νικόλα Πατέρα. Θα τα καταφέρει;

Οι όροι του Νικόλα

Ο Νικόλας Πατέρας, πάντως, αν και έφυγε με... βαριά καρδιά από τον Παναθηναϊκό, δεν έχει ακόμα “ψηθεί” ότι πρέπει να επιστρέψει. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις.

1) Θα πρέπει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, δημόσια να παραδεχθεί ότι επιθυμεί την επιστροφή του Πατέρα στον Παναθηναϊκό, να επικοινωνήσει μαζί του και να του το κοινοποιήσει.

2) Ο Νικόλας Πατέρας, θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό αν η αύξηση Μ.Κ. Είναι μεγλύτερη και κατ' επέκταση το μεταγραφικό μπάτζετ. Ο Πατέρας δεν μπορεί να βλέπει τον Μαρινάκη να αγοράζει παίκτες και αυτός να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια..

3) Οι αρμοδιότητές του θα είναι αυξημένες. Δεν θέλει να κάνει ούτε το... κερασάκι, ούτε τον “πρόεδρο γλάστρα”. Όλα θα πρέπει να γίνονται με τον δικό του τρόπο, όπως συναίβεναν τα τελευταία δύο χρόνια στην ΠΑΕ, με τα γνωστά αποτελέσματα.