Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Οκτωβρίου 2010

Κόκκινα παπούτσια, «πράσινη» υπόσχεση!

Τα κόκκινα παπούτσια του Μπόγιαν Γιορντάνοφ δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους οπαδούς του «τριφυλλιού», με τον «Μπόμπι» να υπόσχεται τίτλο επί του «αιώνιου» αντιπάλου και τον κόσμο να τον «συγχωρεί» για το μικρό ατόπημα!



Τα πειράγματα για τα αθλητικά παπούτσια του «Μπόμπι», χρώματος κυρίως ερυθρού αλλά και λίγο μαύρου είναι το «talk of the Panathinaikos fans» στην Κύπρο. Οι οπαδοί τόσο στο ματς με την Ανόρθωση, όσο κυρίως στο ματς κόντρα στην Ομόνοια όπου ο σούπερ Μπόμπι αγωνίστηκε βασικός.


Οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον χαιρέτησαν, τον υποδέχτηκαν θερμά που επιτέλους ήρθε στο «τριφύλλι» ενώ… το πρώτο σχόλιο ήταν για τα παπούτσια. Ο Μπόμπι απάντησε: «Κι εσείς ρε παιδιά για τα παπούτσια; Είναι από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βουλγαρίας».


Υπόσχεση τίτλου!


Στη συνέχεια της κουβέντας πάντως, οι οπαδοί έδωσαν το «οκ» να φοράει τα παπούτσια αρκεί να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κερδίζει τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από το Σούπερ Καπ! Ο Γιορντάνοφ χαμογέλασε και τους υποσχέθηκε ότι δεν θα τους απογοητεύσει.
10bet