Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουνίου 2012

Καραγκούνης "Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους Έλληνες"

Ο Γιώργος Καραγκούνης σε δηλώσεις του πριν η Εθνική μας επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για το Euro της Πολωνίας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για καλή πορεία. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η "επίσημη αγαπημένη" θα κάνει τα πάντα για να δώσει χαρά στους Έλληνες λόγω των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν στην πατρίδα μας


«Το κλίμα στην Εθνική ομάδα είναι πάντα καλό. Όλοι ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε σε μερικές ημέρες. Ένας επιπλέον και ιδιαίτερος λόγος είναι και οι συνθήκες διαβίωσης στη χώρα. Θέλουμε να δώσουμε μια χαρά στους Έλληνες. Θα αγωνιστούμε στη διοργάνωση χωρίς άγχος και πίεση και θα τα δώσουμε όλα, ελπίζοντας ότι θα χαρίσουμε και πάλι όμορφες στιγμές». 

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Νίνης που έκανε και αυτός δηλώσεις, είπε: «Το γεγονός ότι η Εθνική πηγαίνει για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δείχνει πολλά. Στόχος όλων των παιδιών είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για μια έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία, με καλές εμφανίσεις και πορεία». 



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.