Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουνίου 2012

"Ερωτας" με Σαλπιγγίδη

Για μια ακόμη μέρα (3/6) υπήρχαν αναφορές στο Τύπο για ενδεχόμενο "γάμο" του έμπειρου επιθετικού και των "πρασίνων".

Το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη δεν έλειπε ούτε σήμερα (3/6) από το ρεπορτάζ του Παναθηναικού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται μάλιστα στο Goal, ο ίδιος ενδιαφέρει τους "πράσινους" μιας και έχει πολύ καλή άποψη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Μεταξύ άλλων αναφέρονται...

"Σαφώς και μιλάμε για μία πολύ δύσκολη υπόθεση, εντούτοις, εάν ο διεθνής άσος αποχωρήσει τελικά από τον δικέφαλο του Βορρά -όπως φημολογείται έντονα τα τελευταία 24ωρα στη Θεσσαλονίκη-, είναι πιθανό να ανοίξει ξανά η πόρτα της επιστροφής, Ο Σαλπιγγίδης ενδιαφέρει πολύ και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έχει εκφραστεί πολλάκις στο παρελθόν εντός της Παιανίας με πολύ κολακευτικά λόγια για την αξία του. Κι αν, δε, υπήρχε η πιθανότητα απόκτησής του, θα ήταν απόλυτα θετικός, παρότι η ηλικία του (31) είναι μακριά από τα στάνταρντ που έχουν τεθεί για την επόμενη σεζόν.
Βεβαίως, ένα άλλο ζήτημα αφορά και το υπό ποίο οικονομικό καθεστώς θα μπορούσε να αποκτηθεί ο Σάλπι, αφού τα όρια είναι πολύ στενά. Σ» αυτήν την περίπτωση στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως θα άξιζε τον κόπο να γίνει μία μικρή (και σε λογικό πλαίσιο) υπέρβαση, από τη στιγμή που αφενός η ομάδα γλιτώνει το συμβόλαιο 500.000 ευρώ του Ρούντολφ (πέρασε και δεν ακούμπησε), ενώ είναι δεδομένο πως θα εξοικονομηθούν κάποια χρήματα από τον Τοτσέ (θα του γίνει πρόταση μείωσης) και από πιθανή αποχώρηση του Πετρόπουλου.
Σε όλα αυτά, πάντως, παίζει πρωτεύοντα ρόλο και η ψυχολογία του ίδιου του Σάλπι και το κατά πόσον θα ήταν διατεθειμένος να μπει στη δύσκολη διαδικασία μίας νέας μετακόμισης στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας πως θα υπάρξουν εκ νέου αντιδράσεις. Από την άλλη πλευρά, καιι ο ίδιος δεν ξεχνά τον άψογο τρόπο με τον οποίον του φέρθηκαν οι πράσινοι όταν αποχώρησε το 2010. Και δεν αποκλείεται (εάν έρθει εκείνη η ώρα) να παίξει και αυτό τον ρόλο του".


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.