Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Απριλίου 2011

Κυριακή 15 Μαϊου στις 19.00 ο τελικός

Αποφασίστηκε από την ΕΟΚ η ακριβής ημερομηνία και ώρα του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Στην σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών αποφασίστηκε οριστικά αυτός να διεξαχθεί στις 15 Μαϊου (7μ.μ.) στο κλειστό του Ελληνικού.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και Β’ Αντιπρόεδρος Μιχάλης Βιντζηλαίος όπως και εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Ανδρικόπουλο.



Όπως αποφασίστηκε οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και η προσέλευση των φιλάθλων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 6.30μ.μ. Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων τους όπως και ενδελεχής σωματικός έλεγχος. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να προσεγγίσει την περιοχή γύρω από το κλειστό του Ελληνικού αν δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση. Να σημειωθεί ότι θα γίνεται σωματικός έλεγχος τόσο στα άτομα που θα διαπιστευτούν όσο και σε όσους θα έχουν προσκλήσεις.


πηγη:prasinea

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση