Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Απριλίου 2011

ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΒΙ


Κατ'αρχάς γεια σας. Γράφω ήδη το τρίτο μου άρθρο σε αυτο το site. Με τη σειρά μου λοιπόν και εγώ να σας καλώς ορίσω στο προσωπικό μου blog για ακόμη μια φορά.

Μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε αυτές τις μέρες, ετσί; Να δω πότε θα έρθει αυτή η ρημάδα η ώρα που θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και λίγο αποκλειστικά για μπαλίτσα και να αναφερθούμε καθαρά για αγωνιστικούς λόγους στην ομάδα. Είμαι περίεργος να δώ πότε ο κόσμος της ομάδας θα είναι ήσυχος και αμέριμνος θα παρακολουθεί τα δρόμενα στο σωματείο του με ευχαρίστηση και προσμονή για μεταγγραφές και γενικά για την ενισχυσή της με υγεία. Την απάντηση τη γνωρίζω δυστυχώς...

Βλέπετε είμαστε αναγκασμένοι να ασχολούμαστε με τύπους που έχουν ανάγκη να υπερθεματίζουν τον ανδρισμό τους, χρησιμοποιώντας συνεχώς τις φράσεις «Εγώ φοράω παντελόνια», «Είμαι άνδρας». Να συμπληρώσω εγώ με το την ταπεινή μου γνώμη και τη στερνή μου γνώση πως παντελόνια φοράνε και οι γυναίκες. Όπου κοιτάξεις στο γυναικείο πλυθισμό θα το παρατηρήσεις αυτό. Και όσο για το υπερτονισμένο «Εγώ είμαι άνδρας» σας παραπέμπω απλά στο σοφό λαό και πάλι όπου μας λέει - όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι- .

Πολύ καλά καταλάβατε, αυτός ο πολλά βαρύς, κυριολεκτικά, και «αντρουά» τύπος είναι ο Αχιλλεύς ο Μπέος ή και Περπινιάδης. Αυτός που μιλάει για ανδρισμό και περί μαγκιάς είναι ο ίδιος που έδωσε διαταγή να πετάνε μπάλες στον αγωνιστικό χώρο στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας μας, να εξαφανιστούν τα ball boys απο τον αγωνιστικό χώρο, να είναι κατηγορούμενος για απόπειρα εκβιασμού διαιτητή, η ομάδα του να εμπλέκεται σε έρευνα για στημένους αγώνες, να βρίζει χυδαία ακόμη και δικούς του φιλάθλους. «Κύριε» Αχιλλέα για ψάξου... καλύτερα να μάθεις τι εστί «Άντρας»

Πραγματικά δεν θα ασχοληθώ άλλο με ένα πρόσωπο που ψάχνει για σημασία. Το λόγο δεν το ξέρω, ίσως να ήτανε παιδί που μικρό το παραμελούσαν όλοι, γονείς και φίλοι και το έριχνε στο φαγητό και να του βγαίνει το αποθημένο τώρα; Δεν το γνωρίζω, όπως και με την εμμονή του να δηλώνει οπου βρεθεί οτι είναι άντρας, λέτε να του έχει ήδη βγεί κάποιο άλλο αποθυμένο απο παλιά και να προσπαθεί με αυτές τις δηλώσεις να το κρύψει;

Aς περάσουμε όμως στα δικά μας «διαμάντια», που ούτε καν ματωμένα δεν μπορω να τα αποκαλέσω γιατί πλέον δεν ματώνει κανείς γι' αυτή τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Για αυτόν τον κόσμο που στηρίζει με τόσο πάθος και πίστη την ομάδα. Που είναι το πάθος; Που είναι ο ποδοσφαιρικό εγωισμός;Mήπως βρίσκεται στις τσέπες κάποιων μαζί με τα πολλά λευτά απο τα παχυλά τους συμβόλαια;

Ακόμη μια ήττα λοιπόν στον αγροτουρισμό που έχουν ξεκινήσει οι παίχτες, μετά τη ΛάρισαΣέρρες τώρα και στο Βόλο. Μια ήττα με πολλές και ποικίλες επιπτώσεις. Απο καθαρά αγωνιστικής πλευράς χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα καλό πλεονέκτημα στα play off που τόσο πολύ το είχαμε ανάγκη μιας και η εικόνα της ομάδας δεν μοίαζει με ομάδα που θα καθαρίσει την πρωτιά εύκολα, αντιθέτος μάλιστα η εικόνα δίχνει μια ομάδα που βουλιάζει κάθε μέρα και πιο πολύ. Μια πρωτιά που είναι επιτακτική ανάγκη να έρθει μιας και η είσοδος στο επόμενο ChLeague (αν περάσουμε τους προκριματικούς) ίσως αποτελέσει και μια τεράστια οικονομική ένεση που όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ τη χρειαζόμαστε. Μετά την τελευταία ήττα το πλεονέκτημα στα play offείναι πλεονέκτημα μιας ισοπαλίας, ούτε καν ήττας.

Όσο για τους Α-μέτοχους, πέρα βρέχει. Κύριοι με τη στάση σας έχετε επιτρέψει στον κάθε Μπεομαρινοπερπινιάδη να ασελγεί στον πιο ιστορικό σύλλογο της χώρας, να τον χλευάζει και να χρησιμοποιεί φράσεις όπως « Ξεφτυλίσαμε τον ΠΑΟ - θα τους γλεντάμε 20 χρόνια ακόμα - φλώρους - τους γα....σαμε» Και η αντιδρασή σας; To απόλυτο τίποτα.

Τη χρονιά όπου ο κόσμος της ομάδας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με τα εισητήρια διαρκείας, με τη στάση και τα καπρίτσια σας τον έχετε οδηγήσει εσείς με χειρουργική ακρίβεια να είναι απο τις 9 ομάδες που είχαν τη μεγαλύτερη πτώση στα εισητήρια, η πρώτη ομάδα σε πτώση. Μετά απο μια έρευνα που έκανα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κύριοι είναι η πρώτη ομάδα σε πτώση εισητηρίων στη «Superleague» αν σας λέει κάτι και αυτό που δεν το νομίζω.

Αν και η κυνδινολογία δεν μου άρεσε ποτέ και πάντα είμαι λάτρης της θετικής πλευράς, πλέον δεν μπορώ να δώ πουθενά μια ηλιαχτίδα θετικότητας. Απο την ομάδα, τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση. Αυτά μεταξύ τους είναι αλυσίδα.

Η ομάδα και οι παίχτες γενικά μας παραπέμπουν σε μια εικόνα ενός μεγάλου καραβιού που βουλιάζει, η διοίκηση έχει τη μορφή μιας εικόνας ενός καπετάνιου που έχει εγκαταλήψει προπολού το καράβι και ο κόσμος μια εικόνα του επιβατικού κοινού που ψάχνει μια σωσίβια λέμβο για να πιαστεί απο κάπου αλλά δυστυχώς με αυτή την λέμβο έχει φύγει ο καπετάνιος και έχει πάρει και τα σωσίβια μαζί.

Σπασμένο καράβι λοιπόν όπως λέει και ένα λαικό άσμα. Αυτή είναι η εικόνα του σημερινου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας δυστυχώς.


Υ.Γ 1. Τελικά πόρνη δεν είναι μόνο η μπάλα αλλά κυρίως η ζωή, συλληπητήρια στη ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ και στην οικογένεια του αδικοχαμένου 26χρονου ποδοσφαιριστή Αντεφέμι.

Υ.Γ 2. Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πήρε ο καρκίνος. Κανένας «Αύγουστος» δεν θα είναι ίδιος χωρίς τον Νίκο Παπάζογλου, καλό ταξίδι εκεί ψηλά που σε πήρε ο Θεός για να τραγουδάς στη γειτονία των αγγέλων.

Υ.Γ 3. 54-242 ΠΑΟ, ας γίνει μια καθημερινή μας συνήθεια, ας βοηθήσουμε τον ερασιτέχνη μας με ένα SMS.

e-mail επικοινωνίαςsalos_13@hotmail.com

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση