Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουνίου 2010

Γκερά: Ερχόμαστε για συζητήσεις με ΠΑΟ

Το όνομα του Σίντνεϊ Γκοβού θα απασχολήσει έντονα, όπως όλα δείχνουν, τον Παναθηναϊκό, κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ειδικά από την στιγμή που στην όλη ιστορία εμπλέκεται και ο Τζιμπρίλ Σισέ, σε ρόλο διαμεσολαβητή, προκειμένου να πείσει τον συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 28άχρονος επιθετικός του Τριφυλλιού είχε συζητήσεις με τον Γκοβού αναφορικά με τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην παίκτης της Λιόν έμεινε ενθουσιασμένος με αυτά που άκουσε από τον Σισέ και έδειξε... ψημένος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Οσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, το θετικό για τους πράσινους είναι ότι εδώ και λίγο καιρό ο Γκοβού έχει μείνει ελεύθερος από την Λιόν και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο 30άχρονος άσος, με ένα ποσό που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως, θα πει το ναι, με συμβόλαιο που θα είναι για δύο ή τρία χρόνια.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να γίνει κάποια κίνηση ακόμα, καθώς εκκρεμεί η υπόθεση του τεχνικού διευθυντή και κατ` επέκταση δεν έχει ορισθεί και το μεταγραφικό μπάτζετ της ομάδας.

"Ερχόμαστε για συζητήσεις"

Το φλερτ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γκοβού επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ, ο μάνατζερ του γάλλου διεθνή, Φρεντερίκ Γκερά, ο οποίος τόνισε ότι μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοπεύει να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

"Θα περιμένουμε να τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά θα έρθουμε στην Ελλάδα για συζητήσεις. Μόνο αυτά μπορώ να σας πω", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκερά.

Παραχωρεί τον Καλάτζε η Μίλαν

Θετικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν και για άλλον έναν μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, τον Κάχα Καλάτζε. Η Μίλαν επιθυμεί να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του γεωργιανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος από την πλευρά του θέλει να μεταγραφεί σε μία ομάδα όπου θα αγωνίζεται.

Ο τεχνικός διευθυντής των ροσονέρι, Αριέδο Μπράιντα, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ΠΡΑΣΙΝΗ ότι έχει υπάρξει επαφή με τους πράσινους για την περίπτωση του 32άχρονου, τονίζοντας ότι η Μίλαν δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραχωρήσει τον παίκτη στον Παναθηναϊκό.

"Είναι αλήθεια. Επικοινώνησα με τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Καλάτζε. Η Μίλαν δεν έχει αντίρρηση να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στην συγκεκριμένη ομάδα. Επικοινώνησα με τον μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως ο Καλάτζε επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιο του στο Μιλάνο (λήγει το επόμενο καλοκαίρι).

Η αγορά είναι δύσκολη στις μέρες μας. Δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι. Το πιο δύσκολο είναι να πείσεις τους ποδοσφαιριστές. Ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία ομάδα, με ιστορία. Τον παρακολουθώ στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Ενδεχομένως ο Καλάτζε να αλλάξει γνώμη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα", τόνισε ο Μπράιντα.