Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Ιουλίου 2010

Στην αντίθεση ο ΠΑΟ για τον Ντίμα Φιλίποφ...

Ο Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα το συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψε πέρυσι ο Ντίμα Φιλίποφ και το οποίο αποδεικνύει ότι αντίθετα με όσα ισχυρίζεται ο αθλητής, ο παίκτης ανήκει στο «τριφύλλι».

Η υπόθεση του Ντίμα Φιλίποφ έχει πολύ... ψωμί, αφού στον Παναθηναϊκό μετά από τη χτεσινή αποκάλυψη ότι ο νεαρός πασαδόρος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του συμβολαίου του παίκτη. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, η υπογραφή του Φιλίποφ έχει «μπει» και πλέον όλα δείχνουν ότι ο μικρός κινδυνεύει να εμπλακεί σε μια υπόθεση που μόνο καλό δεν θα του κάνει στην πορεία στο χώρο του βόλεϊ.

Ο ΠΑΟ θα στείλει το συμβόλαιο στην ΕΣΑΠ

Χτες αργά το βράδυ ο Πρόεδρος του ΤΑΑ Θεόδωρος Λιακόπουλος, συνομίλησε με τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο για αρκετή ώρα, με τον τελευταίο να μην πιστεύει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε τόσο ο πατέρας του Ντίμα, Γιούρι, όσο και ο ίδιος ο παίκτης.

Από κοινού, αποφασίστηκε ότι θα σταλεί άμεσα το συμβόλαιό του στην ΕΣΑΠ, όπως άλλωστε και συμβαίνει με όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των ομάδων. Εξάλλου, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο, ο Ντίμα Φιλίποφ βρισκόταν καθημερινά στο γραφείο του Σταθοκωστόπουλο, με σκοπό να υλοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν να κάνουν με τη διαμονή του παίκτη, με το αυτοκίνητο αλλά και με τα χρήματα που θα έπαιρνε από τον ισχυρό άνδρα ο Φιλίποφ για το συμβόλαιό του.

Στο ΑΣΕΑΔ οι «αιώνιοι»

Το ίδιο , όμως σκοπεύουν να πράξουν και στον Ολυμπιακό με το συμβόλαιο του Ντίμα και από ότι φαίνεται η υπόθεσή του θα απασχολήσει τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ, και το ΑΣΕΑΔ.

Από την «ερυθρόλευκη» πλευρά, υποστηρίζεται ότι ο πατέρας του Ντίμα Φιλίποφ, τους γνωστοποίησε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και έτσι χωρίς να το τσεκάρουν παραπάνω, συμφώνησαν στη μεταγραφή του παίκτη.

Λιακόπουλος: «Ο αθλητής ανήκει στον Παναθηναϊκό»

Ο Πρόεδρος του ΤΑΑ, Θ.Λιακόπουλος ήταν κατηγορηματικός στις δηλώσεις του:

«Ο αθλητής ανήκει στον Παναθηναϊκό, έχει τριετές συμβόλαιο. Την Δευτέρα θα καταθέσουμε το δελτίο του». Παράλληλα, υπογράμμισε: «Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό. Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στέλιο Κούβαρη και τον ρώτησα εάν γνωρίζει ότι ο αθλητής το 2009 έχει βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Μου είπε πως δεν το γνώριζε και πως ο πατέρας του Γιούρι τον διαβεβαίωσε πως δεν έχει καμία δέσμευση με τον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε τον Γιούρι Φιλίποφ ένα χρόνο για να μιλήσουμε για τον Ντίμα και πήγε στον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι ηθικό και πλέον νομικό».

«Ο ΠΑΟ δεν θέλει τέτοιους παίκτες»

Τέλος, ο κ. Λιακόπουλος έστειλε και το μήνυμα προς τον ίδιο τον παίκτη, που το μόνο βέβαιο είναι ότι συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματίκα: «Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει τέτοιους αθλητές στη δύναμη του. Έχει αθετήσει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

Για μας το θέμα κλείνει εδώ. Ας βρουν τη λύση η ΕΟΠΕ, η ΕΣΑΠ και μετά τα δικαστήρια. Ο Σταθοκωστόπουλος και ο Παναθηναϊκός έκαναν πολλά για τον Φιλίποφ αλλά το εάν θα αγωνίζονταν βασικός ή, δεύτερος πασαδόρος ή, εάν θα δίνονταν δανεικός δεν το αποφασίζει μόνο ο αθλητής.

Είναι μια απόφαση που λαμβάνεται σε συνεννόηση και με τον προπονητή. Ο Φιλίποφ έκανε την επιλογή του κι ο Παναθηναϊκός θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του».