Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Ιουλίου 2010

Ο Κρις αποφασίζει


Ο Γουιλιάμ Γκαλάς είναι ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για το… μπαμ στη θέση του κεντρικού αμυντικού, όμως, οι «πράσινοι» έχουν ως γνωστόν καλυμμένα τα νώτα τους, με τον Κρις. Για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση στη Λιόν και σύμφωνα με τους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου είναι μια πάρα πολύ καλή πρόταση.

Αυτό ισχυρίστηκε και ο Μπερνάρντ Λακόμπ, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη». Ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, παραδέχτηκε ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον Κρις και -μάλλον- όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο, Δευτέρα (12/7).

«Έφτασε στα χέρια μας μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Θα έλεγα πως ικανοποιεί τη Λιόν. Την Δευτέρα (12/7) έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Θα αναλύσουμε την πρόταση και ακολούθως θα αποφασίσουμε», τόνισε ο Λακόμπ και πρόσθεσε:

«Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον Κρις. Η Λιόν έχει καταλήξει στις αποφάσεις της. Από τη συνάντηση της Δευτέρας θα προκύψουν οι οριστικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή».

* Στην Ιταλία συνεχίζονται τα σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό της Λιβόρνο, Ντάριο Κνέζεβιτς.