Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Ιουλίου 2010

Στο top 10 του ESPN o Γκοβού!

Μια μεταγραφή σαν του Σίντνει Γκοβού στον Παναθηναϊκό, μόνο οφέλη μπορεί να έχει. Ένα από αυτά είναι και το επικοινωνιακό, με την μεταγραφή του Γάλλου άσσου να… φιγουράρει στη λίστα με τις 10 σημαντικότερες μεταγραφές του ESPN

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η αποστολή του Γκοβού από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, είναι να αποδείξει ότι δεν είναι τελειωμένος, μετά από ένα φτωχό Μουντιάλ. Ο κύκλος του στη Λιόν είχε κλείσει και τις τελευταίες χρονιές βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα περισσότερο για εξωαγωνιστικά σκάνδαλα, παρά για την απόδοση του μέσα στο γήπεδο.

Από τη στιγμή που δεν υπέγραψε σε αγγλική ή ισπανική ομάδα, θα έχει την ευκαιρία να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό, όπως ο συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας, Τζιμπρίλ Σισέ. Πολλοί αναρωτιούνται για τα κίνητρά, με δημοσιεύματα στη Γαλλία να κάνουν λόγο για συμβόλαιο ύψους 4 εκατ. ευρώ, αλλά στην Ελλάδα ισχυρίζονται ότι το πόσο είναι μικρότερο. Παρόλα αυτά, χρειάζεται μια καλή παρουσία στο Champions League για να φτιάξει ξανά την φήμη του».

Οι υπόλοιπες μεταγραφικές ήταν:

Του Άνχελ ντι Μαρία στη Ρεάλ, του Νταβίντ Βίγια στην Μπαρτσελόνα, του Ζοάο Μουτίνιο στην Πόρτο, του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στη Σαχτάρ, του Θέδαρ Αθπιλικουέτα στη Μαρσέιγ, του Μαρκ Γιάνκο στην Τβέντε, του Λεονάρντο Μπονούτσι στη Γιουβέντους, του Ρικάρντο Κουαρέσμα στην Μπεσίκτας και του Σιμόν Κιάερ στη Βόλφσμπουργκ.