Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Φεβρουαρίου 2012

Φαινόταν ότι θα έρθει η γκέλα, μπορεί να του κάνει καλό!

Η σφαλιάρα ήταν σβουριχτή και μπορεί να κάνει καλό στον υπνωτισμένο -εδώ και λίγο καιρό- Παναθηναϊκό. Και στη Θεσσαλονίκη κάπως έτσι έπαιξε ο Παναθηναϊκός, αλλά η Δόξα και χειρότερη ομάδα από τον Λεβαδειακό ήταν και ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να βάλει ένα γκολ στο 59' και να πάρει το ματς.

Εγώ προσωπικά το είχα πει και στο ραδιόφωνο ότι δεν έβλεπα τον Παναθηναϊκό να περνάει από τη Λιβαδειά. Για τον απλούστατο λόγο, ότι ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι δεν είναι καλά και έχει βασικούς του παίκτες, είτε εκτός λόγω τραυματισμού (Λέτο), είτε εκτός αγώνα, όπως ήταν χθες ο Κουίνσι, ο Ζέκα και στο δεύτερο ημίχρονο ο Κλέιτον. Και όταν αυτοί οι παίκτες είναι εκτός… αγώνα και από τα μπακ σου συνεχίζεις και δεν παίρνεις βοήθειες (Βύντρα, Σπυρόπουλος), πώς θα κερδίσεις;

Από την αρχή του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός γκέλα δεν είχε κάνει και την έκανε χθες. Το να κάνεις μία γκέλα σαν τη χθεσινή στον πρωταθλητισμό επιτρέπεται. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να κάνεις πρωταθλητισμό και να συνεχίσεις να χάνεις ημίχρονα.

Μία, δύο, τρεις, τέσσερις, ε, την πέμπτη θα την πατήσεις. Όχι ότι έκανε τίποτα σπουδαίο στο δεύτερο μέρος, αλλά πίεσε περισσότερο, κάτι που δεν έκανε στο πρώτο ημίχρονο. Ίσως να είναι και το χειρότερο φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μετά από την ήττα από τον Άρη.

Το ζητούμενο είναι τώρα, που όλοι θα αρχίσουν να λένε ότι ξεφούσκωσε ο Παναθηναϊκός (ειδικά αν περάσει ο Ολυμπιακός σήμερα από την Τούμπα), να δείξει δυνατός και να απαντήσει με νίκη και πειστική εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη. Και μπορεί να του κάνει καλό η χθεσινή σφαλιάρα του Παναθηναϊκού, αφού ήρθε σε ένα σημείο, που έχει ακόμα την κατάσταση στα χέρια του. Για να μπορέσει, όμως, ο Παναθηναϊκός να δρέψει τους καρπούς των νικών, που έχει κάνει μέχρι τώρα, θα πρέπει να αρχίσει να παίζει καλύτερα, με μεγαλύτερη ενέργεια , περισσότερο κέφι και κυρίως οι παίκτες με προσωπικότητα να βρουν και πάλι τη χαμένη τους φόρμα. Και να μπαίνει με ορμή από το πρώτο λεπτό. Για αυτό εγώ λέω ότι είναι μεν γκέλα, αλλά όχι καταδικαστική.

Τάσος Νικολογιάννης-sday

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.