Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Φεβρουαρίου 2012

O Μίμης άδειασε τον Σάββα!

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ την Δίκη βγήκε ο Μίμης Δομάζος που εξέφρασε την αισιοδοξία του για το πρωτάθλημα και άδειασε τον Σάββα Θεοδωρίδη που ήταν καλεσμένος.  


Στην εκπομπή "Δίκη του ΣΚΑΙ" βγήκε ο Μίμης Δομάζος να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό. O Στρατηγός σε ερώτηση που δέχτηκε για το πρωτάθλημα είπε: "Ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και δεν έχω κάποια αμφιβολία για αυτό" μετά πρόσθεσε "Το πρωτάθλημα θα κριθεί στο ΟΑΚΑ αλλά δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό, τον νικήσαμε δύο φορές πέρσι άσχετα αν η μία δεν μέτρησε.Φέτος τον έχουμε στον γήπεδο μας και μπορούμε να τον νικήσουμε! Σημαντικό επίσης είναι ότι δεν χάσαμε στο Καραΐσκάκη" 


Σε ερώτηση για τον αν ο Ολυμπιακός έχει καλύτερο ρόστερ  απάντησε
" Για ποιο καλύτερο ρόστερ του Ολυμπιακού μιλάμε; εμείς ήμασταν 5 βαθμούς μπροστά άσχετα αν πέσαμε στους +2 αλλά πάλι είμαστε πρώτοι! Αν ο Ολυμπιακός έκανε 3 αγώνες καλούς φέτος ο Παναθηναϊκός έχει κάνει 10!" ενώ για την ήττα από τον Λεβαδειακό πρόσθεσε " Δεν μπορεί να κερδίζει πάντα μια ομάδα, μην ξεχνάμε ότι εμείς είχαμε ελλείψεις παικτών και παίζαμε Τετάρτη και Κυριακή αγώνες, ανά 3 μέρες είχαμε μάτς."


Σε συζήτηση που είχε on air με τον Σάββα Θεοδωρίδη ο Στρατηγός απάντησε όταν ειπώθηκε ότι ο Ολυμπιακός είναι χορτάτος από τίτλους και μεγαλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και έχει καρδία πρωταθλητή " Όταν εγώ αγωνίστικα στον Παναθηναϊκό κατέκτησα 10 πρωταθλήματα σε 20 χρόνια και ο Ολυμπιακός ήταν στα αζήτητα. Τα πρωταθλήματα που πήρατε όπως τα πήρατε να τα χαίρεστε." Τελειώνοντας ο Μίμης είπε " Σάββα έλα στο ΟΑΚΑ και αν μπορείς νίκησε μας και θα έρθω να σου δώσω το χέρι αν νικήσετε. Εσύ θα μου το δώσεις αν νικήσει ο Παναθηναϊκός;"  Με τον Θεοδωρίδη να απαντάει " Δεν θα κατέβω εγώ, η ομάδα"


Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.