Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

31 Αυγούστου 2010

Έτσι άρπαξε τον Πλεσίς!

Την έκπληξη με την απόκτηση του Νταμιάν Πλεσίς από την Λίβερπουλ έκανε ο Παναθηναϊκός, που φέρνει σήμερα τον 22χρονο γάλλο αριστεροπόδαρο χαφ στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τους πράσινους!

Το απόγευμα της Δευτέρας (30/8) ο Ολυμπιακός φαινόταν να είναι μια ανάσα από τον 22χρονο χαφ της Λίβερπουλ, ωστόσο, ο Κάρλος Φρέιτας έκανε και πάλι το... θαύμα του και κατάφερε να πάρει τον παίκτη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Το κόλπο γκρόσο του Φρέιτας
Του πρόσφερε περισσότερα χρήματα για ετήσιο συμβόλαιο απ' ότι οι πειραιώτες και έτσι απέσπασε την συγκατάθεσή του. Λίγο μετά τις 20:00GR ο Ολυμπιακός έφαγε... άκυρο από τον Πλεσίς, με συνέπεια να βγαίνει προς τα έξω από Λιμάνι μεριά ότι "δεν ασχολούμαστε με τον παίκτη". Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Παναθηναϊκός τον πήρε μέσα από τα χέρια τους!

Δανεικός με οψιόν αγοράς
Οι πράσινοι συμφώνησαν με τον Πλεσίς και ο γάλλος έρχεται την Τρίτη (31/8) στην Αθήνα, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος άσος έρχεται δανεικός από την Λίβερπουλ με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Πράσινη απάντηση για Νέμεθ
Με αυτό τον τρόπο, το Τριφύλλι "απάντησε" κατά κάποιο τρόπο στην μεταγραφή του Κρίστιαν Νέμεθ από τον Ολυμπιακό, έναν παίκτη που ήθελαν οι πράσινοι.

Το σκεπτικό για την μεταγραφή Πλεσίς
Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση για την απόκτηση του ψηλόσωμου (1.91 ύψος) γάλλου μέσου με το εξής σκεπτικό. Απ' τη στιγμή που αποχώρησαν Μπιέρσμιρ και Μελίσσης, χρειαζόταν ένας αμυντικός. Ομως ο Νιόπλιας προτίμησε να γυρίσει πίσω τον Κατσουράνη και έτσι πήρε έναν παίκτη, νεαρής ηλικίας με... πνευμόνια για τα χαφ και σε μια σεζόν με πολλές υποχρεώσεις.

Κοψιά Βιεϊρά, ο διάδοχος του Τζέραρντ
Ο Πλεσίς έχει κοψιά Βιεϊρά και θεωρείται ο διάδοχος του Τζέραρντ στην Λίβερπουλ. Βέβαια, δεν είχε πολλές συμμετοχές, αφού έπαιξε σε 8 παιχνίδια έχοντας σκοράρει και ένα γκολ. Στον Ανφιλντ ήρθε από την Λιόν, η οποία τον είχε αποκτήσει σε ηλικία 15 ετών διακρίνοντας το αστήρευτο ταλέντο του.