Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουνίου 2011

Ζεσουάλδο, μεγάλη μπουκιά φάε…

…μεγάλη κουβέντα μη λες! Αν το πόρισμα που έβγαλε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά την κοινοποίηση, τις προάλλες, από τον Δημήτρη Γόντικα ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην έχει τη νέα σεζόν τον Τζιμπρίλ Σισέ στη διάθεσή του, είναι το «μπορούμε και χωρίς αυτόν» τότε τι να πω!
Αβρόχοις πόσι κανένας φίλος του «τριφυλλιού» δεν θα δεχθεί τη φυγή του ανθρώπου, που ήταν κάτι παραπάνω από ποδοσφαιριστής της ομάδας την τελευταία διετία. Το σκηνικό στο «Παγκρήτιο», μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη, να προσπαθεί να «κρατήσει» τον Νίκο Νιόπλια στους «πράσινους» και να μιλάει με τον Νικόλα Πατέρα στο τηλέφωνο (όπως αναφέρει ο αστικός, πλέον, μύθος) δείχνει πολλά.
Πέραν των γκολ που σημείωσε και της ηγετικής φυσιογνωμίας που επέδειξε στον αγωνιστικό χώρο συζητάμε! Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρωθεί καλά για ν΄αποδεσμεύσει τον Σισέ και να βρει άξιο αντικαταστάτη του. Αλλιώς πώς να καταπιεί, μετά τα φετινά, ο μέσος φίλαθλος της ομάδας τη φυγή του μόνου, ίσως, λόγου να πάει στο γήπεδο;
Κανείς δεν μπορεί να κρατήσει τον Γάλλο με το ζόρι σαφώς. Αλλά όχι και να προκύπτει ότι αγωνιστικά, πιθανώς και, να διευκολύνει τα αγωνιστικά πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού η φυγή του Σισέ! Ο Φερέιρα, αν και έχει άριστη σχέση με τον Τζιμπρίλ, δεν είναι λάτρης των φιρμών. Του αρέσει να βγάζει παίκτες και να δουλεύει με μεσαία ονόματα, όπως οι Ζοάο Τόμας και Βέντερ, το 2004, στην Μπράγκα.
Η Μπράγκα, όμως, τότε απλώς σώθηκε από τον υποβιβασμό, ενώ τις επόμενες χρονιές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα των…δυόμιση ομάδων τερμάτισε τεταρτοπέμπτη!! Στον Παναθηναϊκό στόχος είναι ο τίτλος. Ο Φερέιρα είναι μεγάλος προπονητής και πάνω απ΄όλα κανονικός προπονητής ποδοσφαίρου και όχι…αλεξιπτωτιστής! Απλά το σχόλιο γίνεται για την…άνεση, με την οποία φαίνεται να δέχεται πιθανή απομάκρυνση του Σισέ ο Πορτογάλος κόουτς.
Sportaction.gr