Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Σεπτεμβρίου 2010

Η UEFA για τον τραυματισμό του Γκοβού

Τη σημασία της απουσίας του Σίντεϊ Γκοβού από την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο προσεχές παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ με την Κοπεγχάγη, τόνισε η UEFA, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.



Ο Γάλλος ακραίος του Παναθηναϊκού υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό που κατά τα φαινόμενα θα του στερήσει τη συμμετοχή του από τη δεύτερη αναμέτρηση, όπου η ομάδα του θα ψάξει οπωσδήποτε τη νίκη, που θα της δώσει άλλη ώθηση αναφορικά με την πρόκριση.

Αναλυτικά:

"Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Σίντνεϊ Γκοβού με την Κοπεγχάγη για το ματς του τετάρτου γκρουπ των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ο Γάλλος διεθνής υπέστη θλάση στην προπόνηση. Ο 31χρονος διεθνής, ο οποίος αποτέλεσε καλοκαιρινή μεταγραφή από τη Λιόν, τραυματίστηκε έπειτα από μία άσκηση στην προπόνηση, με την ομάδα της Αθήνας να υπολογίζει ότι θα μείνει εκτός για περίπου 15 μέρες.

Έτσι, θα χάσει την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Δανίας και είναι αμφίβολος για το ματς της Γαλλίας με τη Ρουμανία και το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Euro 2012, στις 9 και 12 Οκτωβρίου. Ο Γκοβού άνοιξε το σκορ στο «Καμπ Νόου» την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 5-1".

Δημήτρης Γρηγοράκης
10bet