Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Σεπτεμβρίου 2010

Ήρθε η ώρα για τα μαγικά του Γκαρσία!

Αποφασισμένος να «μαγέψει» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Λουίς Γκαρσία! Η αρχή έγινε προχθές στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Πανιώνιο. Ο Ισπανός παικταράς ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός με την πράσινη φανέλα και απέδειξε την τεράστια κλάση του, χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι το εντυπωσιακό.


Οι κινήσεις του ήταν από τη μία… δαντελένιες, αλλά κυρίως ουσιαστικές. Εξαιρετικός τεχνίτης μεν, εκπληκτικά απλός δε! Με γρήγορη σκέψη και άμεση μεταβίβαση δίνει ταχύτητα στο παιχνίδι και την ανάπτυξη των «πράσινων», αλλά και ηρεμία όταν το απαιτούν οι περιστάσεις.

Το πρώτο τεστ το πέρασε με εξαιρετικό βαθμό και πλέον είναι και ο ίδιος αποφασισμένος να… αριστεύσει! Η ευκαιρία για τον Γκαρσία είναι τώρα και ο Ισπανός παρουσιάζεται έτοιμος να την αρπάξει από τα μαλλιά. Μετά και την απώλεια του Γκοβού αναμένεται να είναι βασικός και ο Νιόπλιας περιμένει από αυτόν να καλύψει το κενό.

Ο ίδιος έχει ακόμα μεγαλύτερες βλέψεις… Να καθιερωθεί μια και καλή στο αρχικό σχήμα και να προσφέρει στιγμές μαγείας στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Λάτρεψε την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των νταμπλούχων και όπως χαρακτηριστικά έλεγε θα κάνει τα πάντα για να λάμψει και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

«Απίστευτη ατμόσφαιρα»

Άλλωστε και μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο ο 32χρονος Ισπανός εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός στο μέλλον, ενώ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και από την προσωπική του απόδοση. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο, χαρακτηρίζοντας απίστευτη την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ΟΑΚΑ…

-Λουίς, ποιες οι εντυπώσεις σου από την πρώτη σου εμφάνιση ως βασικός με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

«Πολύ ευχαριστημένος. Πρώτα από όλα γιατί νίκησε η ομάδα μου. Θεωρώ ότι χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, ειδικά από τη στιγμή που αγωνιζόμασταν στην έδρα μας και μπροστά στους οπαδούς μας. Σιγά-σιγά πιστεύω ότι θα βρίσκουμε σταθερότητα σαν ομάδα, φτιάχνουμε ένα σύνολο πολύ δυνατό. Προσωπικά πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες να παίξουμε ασυγκρίτως καλύτερα από ότι σήμερα, αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης».

-Η ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας πώς σου φάνηκε;

«Ήταν απίστευτη. Οι οπαδοί μας, μας συμπαραστάθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, πάντα είναι δίπλα μας όταν τους χρειαζόμαστε και αυτό μας γεμίζει δύναμη. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μη του αρέσει να αγωνίζεται μπροστά σε τόσους πολλούς και τόσο θερμούς οπαδούς».

-Βλέπουμε πως έχεις κερδίσει από την αρχή τη συμπάθεια των φιλάθλων, αν κρίνουμε από το ζεστό χειροκρότημα…

«Έτσι φαίνεται και μου αρέσει αυτό. Η αλήθεια είναι πως με έχουν υποδεχθεί πάρα πολύ καλά. Όλοι οι συμπαίκτες μου δουλεύουν πολύ και με βοηθούν και αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο».

-Τώρα μπροστά σας έχετε το ματς με την Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρείς πως έχει μεγάλη δυσκολία το συγκεκριμένο ματς για εσάς;

«Όχι κάτι ιδιαίτερο. Όλα τα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εξίσου δύσκολα και έχουν ιδιαιτερότητες. Είναι πολύπλοκα και είναι υπάρχουν διάφορα πράγματα που θέλουν προσοχή. Η Κοπεγχάγη κέρδισε την Ρούμπιν Καζάν στην πρεμιέρα και είναι πολύ σημαντική για εμάς η νίκη εναντίον τους, αν θέλουμε να έχουμε βλέψεις για πρόκριση στο δεύτερο γύρο».
10bet