Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Σεπτεμβρίου 2010

Στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο τρίποντο-Πιθανή ενδεκάδα

Την παρθενική του νίκη στη φετινή σεζόν θα αναζητήσει το Σάββατο ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη και ήδη από την Παρασκευή το απόγευμα η αποστολή των «πράσινων» βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, οι παίκτες του «τριφυλλιού» έπεσαν πάνω στον πρώην συμπαίκτη τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που γευμάτιζε με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο ίδιο ξενοδοχείο.

Ο Νίκος Νιόπλιας πήρε 20 ποδοσφαιριστές μαζί του στην αποστολή, αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό φαίνεται να έχει καταλήξει στους έντεκα που θα ρίξει στη μάχη του Βικελίδης προκειμένου να πάρει η ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Σύμφωνα και με όσα άφησε να φανούν στην προπόνηση της Παρασκευής ο 45χρονος τεχνικός, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ το πρόβλημα τραυματισμών που υπάρχει στα άκρα της άμυνας θα λυθεί πιθανότατα με τον Βύντρα να ξεκινά δεξιά και τον Ιωαννίδη να κάνει το ντεμπούτο του αριστερά, ενώ στο κέντρο θα διατηρηθούν οι Μπουμσόνγκ και Καντέ. Εναλλακτικό σενάριο η παρουσία του Σαριέγκι δίπλα στον Μπουμσόνγκ και η μετάθεση του Καντέ αριστερά.

Στα χαφ, Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης είναι οι επικρατέστεροι με τον Σιμάο να διεκδικεί μια θέση, ενώ σίγουροι είναι οι Γκοβού δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Σισέ στην κορυφή της επίθεσης. Όσο για τον παίκτη που θα αγωνιστεί πίσω από τον Σισέ, Καραγκούνης και Γκαρσία διεκδικούν τη φανέλα του βασικού με επικρατέστερο τον αρχηγό, μιας και ο Ισπανός είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά ελάχιστα πίσω σε φυσική, σε σχέση με τους υπόλοιπους και σε αυτή την περίπτωση θα περάσει ως αλλαγή.

Τα είπαν

Στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα, εκτός από κάποιους οπαδούς του «τριφυλλιού» οι «πράσινοι» συνάντησαν και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος γευμάτιζε με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ και τα είπε με πολλούς από τους πρώην συμπαίκτες του.

Πάντως, πολλά είχαν να πουν οι Πλεσί και Ελ Ζαρ που μέχρι πρότινος ήταν μαζί συμπαίκτες στη Λίβερπουλ.

Και τυπικά πρόεδρος

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη 16/9 στις 17:00, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο οποίο ο Νικόλας Πατέρας αρχικά αφού επανέρθει ως μέλος στο συμβούλιο εν συνεχεία θα ψηφιστεί ως πρόεδρος του Τριφυλλιού, αναλαμβάνοντας και τυπικά τα καθήκοντά του.