Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Σεπτεμβρίου 2010

Η Κοπεγχάγη θα την… πληρώσει!

«Το τριφύλλι στο σώμα σου, το όνομά σου στην καρδιά μας» ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Τζιμπρίλ Σισέ κατά την έναρξη του προχθεσινού αγώνα με τον Πανιώνιο. Μια κίνηση που συγκίνησε για μια ακόμα φορά τον Γάλλο άσο, ο οποίος έψαξε με μανία το γκολ για να τους ευχαριστήσει αλλά στάθηκε άτυχος.


Η εξέλιξη αυτή μοιάζει να είναι πολύ κακή για… την Κοπεγχάγη, μιας και ο Σισέ εμφανίστηκε εκνευρισμένος που δεν κατάφερε να σκοράρει και υποσχέθηκε να το κάνει την Τετάρτη. Και όπως έχει αποδείξει πολλάκις κάνει τις υποσχέσεις του πραγματικότητα..

«Ήταν πολύ ωραίο αυτό που έκαναν οι οπαδοί μας. Ένιωσα ένα εκπληκτικό συναίσθημα όταν το είδα. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που δεν κατάφερα να σκοράρω, αλλά θα το κάνω την Τετάρτη» είπε με νόημα ο 29χρονος φορ, προσθέτοντας για την αναμέτρηση με τους Δανούς:
«Έχουν προκριθεί στους ομίλους και αυτό σημαίνει κάτι. Κέρδισαν τη συμμετοχή τους. Είναι καλή ομάδα, κέρδισαν το πρώτο τους παιχνίδι, ενώ εμείς χάσαμε από την Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί για να τους κερδίσουμε φυσικά. Παίζουμε στην έδρα μας και σκεφτόμαστε μόνο αυτούς τους τρεις βαθμούς».

Όσο για τη νίκη επί του Πανιωνίου και το διαφορετικό πρόσωπο της ομάδας του ο Γάλλος τόνισε: «Νομίζω ότι στην Καβάλα θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Με τον Πανιώνιο μπορέσαμε να είμαστε πιο δυνατοί και πιο συγκεντρωμένοι στην αμυντική μας λειτουργία. Βέβαια δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος, ένα χαζό γκολ θα έλεγα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι καταφέραμε να πετύχουμε εμείς δύο νωρίτερα και να είμαστε ασφαλής, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι επιτέλους σκόραραν κι άλλοι παίκτες εκτός από αυτόν ο Σισέ ξεκαθάρισε: «Σίγουρα αυτό είναι καλό. Δεδομένα δεν θα μπορώ να σκοράρω σε κάθε αγώνα. Οπότε είναι θετικό για όλους και κυρίως για την ομάδα να σκοράρουν και άλλοι παίκτες και να παίρνουμε τις νίκες. Είναι καλό αυτό και για τους φιλάθλους και για τους συμπαίκτες μου».
10bet