Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Σεπτεμβρίου 2010

«Ήθελε να εντυπωσιάσει ο Μήτσιος»

Έξαλλος για τα σφυρίγματα του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο ήταν και ο Σωτήρης Νίνης μαζί με όλο τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, με νέες δηλώσεις του ο άσος του «τριφυλλιού» τόνισε πως η μόνη εξήγηση για τις αποφάσεις του είναι η πρόθεσή του να κάνει… εντύπωση!

-Σωτήρη, ήσουν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, οδήγησες τον Παναθηναϊκό στη νίκη, αλλά στο τέλος αποβλήθηκες. Ηταν σωστή η αποβολή σου, γιατί από την ομάδα εκφράστηκαν παράπονα για την διαιτησία;

«Δεν υπάρχει καμία κάρτα. Στην πρώτη φάση πέφτω κάτω, γιατί μου γίνεται φράγμα από τον Σιόβα, άρα δεν έκανα θέατρο. Και στο τέλος, που αποβλήθηκα, δεν τον βρήκα καν τον Κοντοέ. Δεν ξέρω τι ήθελε να δείξει ο διαιτητής με αυτές τις αποφάσεις. Προφανώς ήθελε να εντυπωσιάσει»!

-Μετά από αρνητικά αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες. Πόσο σημαντικό είναι αυτό το αποτέλεσμα για τη συνέχεια;

«Ηταν μια σημαντική νίκη που μας τονώνει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας με παιχνίδια σε Champions League και πρωτάθλημα. Την είχαμε ανάγκη, την θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε».

-Είδαμε μετά από καιρό, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο από τον Παναθηναϊκό να αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο...

«Είχαμε καλή παρουσία, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και να παίζουμε το ίδιο καλά σε όλα τα παιχνίδια».

-Το ματς με τον Πανιώνιο πέρασε και τώρα υπάρχει μπροστά σας αυτό με την Κοπεγχάγη...

«Είναι παιχνίδι "κλειδί" για τη συνέχεια της πορείας μας στους ομίλους. Πάμε για νίκη με την Κοπεγχάγη και νομίζω πως παίζοντας σε γεμάτο γήπεδο θα τα καταφέρουμε».

10bet