Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Δεκεμβρίου 2010

Θετικός ο Σχάαρς

Η περίπτωση του Στιν Σχάαρς, απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν δικό τους τον 27χρονο μέσο της Αλκμάαρ, έχοντας ως σύμμαχο την επιθυμία του ίδιου να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο διεθνής Ολλανδός, είναι ο ορισμός του 8αριού που αναζητά το «τριφύλλι».


Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην συνάντηση που είχαν ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας με την πλευρά του παίκτη, είδαν πως η προοπτική του Παναθηναϊκού του αρέσει αρκετά. Και μάλιστα, δεν θα έλεγε όχι ακόμη και να έρθει στην Ελλάδα ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Φυσικά, από τη στιγμή που μιλάμε για Ολλανδό διεθνή, σε τόσο καλή ηλικία, αυτόματα οι δυσκολίες είναι πολλές. Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε σε καμία περίπτωση για κάτι προχωρημένο. Όμως, είναι ένα πρώτο βήμα το ότι και οι δύο πλευρές θα ήθελαν να συνεργαστούν…

Ο Τσακίρης άνοιξε τον δρόμο

Δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να πάρει και δεύτερο κεντρικό χαφ τον Ιανουάριο. Καθώς ο Φερέιρα θέλει στο 4-3-3 που θα χρησιμοποιεί, να έχει τα κατάλληλα εργαλεία. Έτσι, το όνομα του Μπερνάρντ Κουμορτζί, παραμένει ψηλά στην λίστα των πρωταθλητών. Και φυσικά η… όρεξή τους άνοιξε ακόμη περισσότερο, μετά την χθεσινή δήλωση του κ. Τσακίρη, σύμφωνα με την οποία ο Γκανέζος πωλείται. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει σαν τρελός να φορέσει τα πράσινα, μια και επιθυμεί να αποχωρήσει από την Νέα Σμύρνη με προορισμό μια πρωτοκλασάτη ομάδα. Έτσι, οι επαφές με τον Πανιώνιο δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν. Με όπλο του «τριφυλλιού» το γεγονός ότι πέρα από χρήματα μπορούν να δώσουν και έμψυχα ανταλλάγματα στους «κυανέρυθρους».

10bet