Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Απριλίου 2012

Ενιαίος Φορέας: Την Τετάρτη οι αποφάσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στον... κατάμεστο Τάφο του Ινδού η συνέλευση των συνδέσμων του Ενιαίου Φορέα Θύρας 13, με τους οπαδούς να αποφασίζουν ότι θα ανακοινώσουν, στα μέλη των συνδέσμων τους, τους τρόπους αντίδρασής τους την προσεχή Τετάρτη (04/04).

Περίπου 4.000 οπαδοί βρέθηκαν σήμερα «Τάφο του Ινδού» στηη συνέλευση των συνδέσμων του Ενιαίου Φορέα Θύρας 13, η οποία κράτησε περίπου δυο ώρες.

Στη συνέλευση των οπαδών βρέθηκε και οι Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για τις προθέσεις των παλαιμάχων, ενώ τόνισε πως μέχρι την Τετάρτη (04/04) όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Η ΘΥΡΑ 13 ξεκαθάρισε στον Κωνσταντίνου πως θα περιμένει μέχρι την Τετάρτη τις εξελίξεις που θα υπάρχουν από τις συναντήσεις των παλαιμάχων με τους μετόχους και από κει και έπειτα θα ανακοινώσει μία σειρά από κινητοποιήσεις κατά του Βαρδινογιάννη.

Μάλιστα, όπως τόνιζαν σε μεταξύ τους συζητήσεις, αν χρειαστεί θα κάνουν ακόμα και νέο συλλαλητήριο ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να μεταβούν ξανά στο σπίτι του Γιάννη Βαρδινογιάννη, για να διαμαρτυρηθούν.

Τέλος, στη συνέλευση βρέθηκε και ο παλαίμαχος, Ζαχαρίας Πιτυχούτης.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.