Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Νοεμβρίου 2011

Τηγανίστε τον διορισμένο!

Ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος να δείξει την κυριαρχία του κόντρα στον ΟΣΦΠ (19.30-Newspao.gr LIVESTREAMING-NS1)  και να βουλώσει τα στόματα των κόκκινων προβάτων και του Βαγγέλα. Το δίλλημα του Φερέιρα για την ενδεκάδα.

Οι πράσινοι έχοντας στο μυαλό τους το περσινό ντέρμπι της ντροπής και τα όργια που έκαναν οι λιμανίσιοι και οι υπάλληλοί τους, θέλουν να... πατήσουν τον διορισμένο και να πάρουν για τα καλά το προβάδισμα για τον τίτλο.

Βύντρα ή Μαρίνος

Στα αγωνιστικά τώρα, ακόμη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει καταλήξει αν θα χρησιμοποιήσει βασικό τον Μαρίνο ή τον Βύντρα, ενώ οι άλλοι δέκα είναι γνωστοί.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μαρίνος χρησιμοποιήθηκε με τους βασικούς, δείχνοντας πως έχει προβάδισμα αντί του Βύντρα.

Συγκεκριμένα, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τους Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Μαρίνο(ή Βύντρα) και Σπυρόπουλο δεξιά κι αριστερά στα άκρα της άμυνας, τον Μπουμσόνγκ με τον Σαριέγκι κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Σιμάο καθαρό αμυντικό χαφ, τον Ζέκα δεξιά, τον Κουίνσι αριστερά, τον Κατσουράνη λίγο πιο μπροστά από τον Σιμάο και τον Κλέιτον με τον Λέτο να εναλλάσονται στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.