Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Μαΐου 2011

Η ΑΕΚ ξεπερνά τον ΠΑΟ στα SMS!

Η καμπάνια των SMS υποστήριξης που τρέχει στους τρεις μεγάλους Συλλόγους, μέχρι στιγμής δίνει την πρώτη θέση στον Ολυμπιακό ενώ η ΑΕΚ από μέρα σε μέρα ίσως και ώρα, θα ξεπεράσει και τον Παναθηναϊκό.

Στόχο τα 30-35.000 μηνύματα έχουν βάλει οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά τον αποψινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ και αν συμβεί κάτι τέτοιο ο Παναθηναϊκός θα πέσει στην 3η θέση σε μια καμπάνια που θα ήταν άνιση σε σύγκριση μόνο αν ο ΠΑΟ είχε πολλά μηνύματα.

Δεν είναι έτσι όμως! Η καμπάνια του Παναθηναϊκού μπαίνει στον τελευταίο μήνα της και καλά καλά τα SMS δεν έχουν φτάσει τα 25.000! Αντίθετα, η Ένωση τις πρώτες μέρες και χωρίς διαφημιστική προβολή είχε φτάσει τα 20.000 μηνύματα. Μαθηματικά και μόνο να το δούμε, γίνεται φανερό ότι η ΑΕΚ θα πάρει τη δεύτερη θέση στην «αναμέτρηση» στήριξης των SMS αφού μετά τον Ολυμπιακό που έχει «σπάσει» όλα τα κοντέρ… 173.965, οι φίλοι της Ένωσης έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να στηρίξουν τα ερασιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου τους σε σύγκριση με αυτούς του «τριφυλλιού» που δεν έχουν δείξει ενδιαφέρον στις μέχρι στιγμής προωθητικές ενέργειες του σωματείου τους.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός θέλησε να υπενθυμίσει την καμπάνια των SMS που ολοκληρώνεται με δελτίο τύπου σε μια ύστατη προσπάθεια να «αφυπνίσουν» τον κόσμο να βοηθήσουν την ύστατη στιγμή το Σύλλογο και γιατί όχι να «κοντραριστούν» με την ΑΕΚ στο ποια ομάδα θα βγει δεύτερη στα μηνύματα: «Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την ολοκλήρωση της προωθητικής ενέργειας των SMS αγάπης και στήριξης προς τον αγαπημένο μας Σύλλογο. Ας είναι ο μήνας Μάιος, αυτός, που με την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΗ, στέλνοντας ένα SMS και γράφοντας ΠΑΟ στο 54242, θα «ζεστάνει» ακόμα περισσότερο τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων της Μάνας του λόχου»!

πηγη:theplayer