Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαΐου 2011

Αρέσει ο Καραγκούνης

Με την οικονομική κρίση να έχει χτυπήσει το ταμείο του Παναθηναϊκού και το μέλλον όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι να κρίνεται εξαιρετικά αβέβαιο, οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν με χαμηλούς τόνους στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.


Έτσι η εγχώρια αγορά θα αποτελέσει προτεραιότητα, με το βάρος να πέφτει στην ανεύρεση ταλέντων που θεωρούνται φτηνές και καλές λύσεις όσον αφορά το παρόν και το μέλλον. Ένας εξ αυτών είναι και ο άσος του Ατρομήτου, Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος δείχνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός παρότι εμφανίζεται ευτυχισμένος στον ομάδα των Δυτικών Προαστίων, έχει εκφράσει την επιθυμία του να μεταγραφεί σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο με προτεραιότητα -όπως είναι φυσικό- το εξωτερικό.

Ωστόσο τα πράγματα σε πρώτο στάδιο δεν φαίνονται εύκολα, καθώς οι ιθύνοντες του Ατρομήτου ζητάνε ένα ποσό γύρω στα 700.000 ευρώ ώστε να παραχωρήσουν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, με την διοίκηση του «τριφυλλιού» να μην δείχνει διατεθειμένη να δώσει το εν λόγω ποσό καθώς από την πλευρά της το κρίνει υπερβολικό.

Πηγή : sportaction.gr