Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Αυγούστου 2010

"Ο Λέτο δεν πάει πουθενά"


Σημερινό πορτογαλικό δημοσίευμα ανέφερε πως η Μπενφίκα θα επανεξετάσει την περίπτωση του Λέτο, αλλά ο Κοσεντίνο διεμήνυσε σε αθλητική ιστοσελίδα ότι δεν γνωρίζει κάτι επί του θέματος και υπογράμμισε ότι για τον «Σέμπα» υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός.

Κύριε Κοσεντίνο, καλησπέρα. Σημερινό δημοσίευμα από την Πορτογαλία κάνει λόγο για επανερχομό της Μπενφίκα για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Τι ισχύει;

«Γεια σας. Δεν ξέρω τίποτα γι αυτό το θέμα που μου λέτε. Το δημοσίευμα της "A Bola" το άκουσα και εγώ, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τον Σεμπάστιαν από την Μπενφίκα».

Στο ρεπορτάζ οι Ίβηρες γράφουν για επαναφορά και επανεξέταση του θέματος του Σεμπάστιαν…

«Δεν ξέρω ποια είναι η σκέψη της Μπενφίκα για παίκτες που θέλει να πάρει. Πάντως από την ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μου ούτε με τον Σεμπάστιαν, εδώ και ένα μήνα. Έπειτα από το θέμα που είχε δημιουργηθεί πριν από καιρό πάλι με την ίδια ομάδα δεν υπάρχει κάτι καινούριο».

Η επιθυμία του Λέτο είναι μόνο η παραμονή του στον Παναθηναϊκό;

«Φυσικά. Στο μυαλό του είναι μόνο ο Παναθηναϊκός. Δεν θέλει να φύγει από την ομάδα αλλά και την Ελλάδα. Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας από την αρχή της και πήρε μέρος στα φιλικά παιχνίδια στις ΗΠΑ».

Θεωρείτε ότι τα δημοσιεύματα είναι… μπλόφα των Πορτογάλων ή όντως μπορεί να επανέρθουν ξανά;

«Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Σας είπα τι ισχύει. Ο Σεμπάστιαν είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και δεν θέλει να πάει πουθενά».