Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Αυγούστου 2010

Του βγάζει το καπέλο!

Ο στόπερ της Μίλαν, Λούκα Αντονίνι μίλησε σε αθλητική εφημερίδα και αποθέωσε τον Παναθηναϊκό του Νίκου Νιόπλια, ενώ εκφράστηκαν με σιγουριά για επιτυχημένη χρονιά του «τριφυλλιού» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Λούκα Αντονίνι ήταν ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές της Μίλαν που έβγαλαν όλο το 90λεπτο εναντίον του Παναθηναϊκού και ένιωσε στο πετσί του τις δυνατότητες των Σισέ και Γκοβού τους οποίους εκθείασε μιλώντας στην εφημερίδα «Η Πράσινη»:

«Σπουδαία ομάδα. Αγωνίστηκε σαν πρωταθλήτρια. Κυνήγησε τη νίκη, την πλησίασε θα έλεγα χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι από το οποίο προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα για εμάς».

«Ξεχώρισα δύο παίκτες, τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Σίντνεϊ Γκοβού. Λίγο έλειψε να μας τιμωρήσουν ,φυλάξαμε όμως καλά την εστία μας. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν τον χαρακτήρα του ψυχρού εκτελεστή. Επωφελούνται της παραμικρής ευκαιρίας και την μετουσιώνουν σε γκολ».

«Αναμφίβολα η φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού δείχνει ότι η σεζόν θα είναι πολύ καλή για την ομάδα. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη στο Τσάμπιονς Λιγκ, η επιτυχία είναι δεδομένη».