Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Μαΐου 2011

Προανήγγειλε αποχώρηση ο Θανάσης!





Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για τις θυσίες της οικογένειας στον Sentra 103, 3 και στον Νίκο Γέμελο αφήνοντας κι αυτός την αίσθηση της κόπωσης και της αναζήτησης διαδόχου κατάστασης στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. 

Σχολιάζοντας συγκεκριμένα την δήλωση του αδερφού του Παύλου Γιαννακόπουλου:  

«Εγώ είμαι ο Θανάσης. Ο κ. Παύλος είναι μια ιδιαίτερη οντότητα. Πράγματι όμως έχουμε κουραστεί τόσες δεκαετίες που είμαστε στην επιφάνεια και κρατάμε το τιμόνι. Μακάρι να βρεθεί κάποια στιγμή ένας καλός Παναθηναϊκός από τους χιλιάδες που υπάρχουν να συνεχίσει το έργο μας. Ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει ακέφαλος. Οι Γιαννακόπουλοι θα κάνουν ότι χρειαστεί απέναντι παναθηναϊκή ιδέα. Τον Παναθηναϊκό τον έχουμε στην καρδιά μας και όχι στην τσέπη μας. Αυτό μετράει η μεγάλη μας αγάπη και το μεγάλο πάθος μας. Μεγάλο μερίδιο έχει ο κόσμος του ΠΑΟ». 

Για την επιτυχία του Ευρωπαϊκού είπε: «Είναι μεγάλος άθλος μια ελληνική ομάδα να πάρει 6 ευρω τίτλους. Καταφέραμε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό μια οικογένεια. Παίκτες προπονητές και φίλαθλοι είμαστε ενωμένοι και αυτό κάνει τον Παναθηναϊκό ζωντανό και δυνατό οργανισμό. Εχει φέρει και δάκρυα καμιά φορά αλλά όλος ο κόσμος του ΠΑΟ πρέπει να είναι περήφανος για την παναθηναϊκή ιδέα. 

Εχουμε διαχωρίσει την θέση μας με τον προπονητή. Μέσα από την πόρτα των αποδυτηρίων είναι ο προπονητής και έξω εμείς. Αυτό μας εχει δώσει την δυνατότητα για να οικοδομήσουμε τον ισχυρό Παναθηναϊκό»

Πηγή: theplayer.gr