Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Φεβρουαρίου 2010

¨Πάμε να το καθαρίσουμε¨

¨Πάμε να το καθαρίσουμε¨. Αυτό είναι το σύνθημα όλων στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι γνωρίζουν, πως, μετά τιν ισοπαλία του ΟΣΦΠ στην Κρήτη, αν νικήσουν απόψε τον ΠΑΟΚ κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουν το πρωτάθλημα.
Στα αγωνιστικά τώρα ο Νίκος Νιόπλας...

δοκίμασε Μπιάρσμιρ αντί Καντέ. Ο 30χρονος αμυντικός δείχνει σημάδια κόπωσης από τις συνεχόμενες συμμετοχές και ίσως μείνει στο πάγκο να πάρει ανάσες. Τερματοφύλακας θα είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας, στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Σεντρίκ Καντέ και Γιόσου Σαριέγκι, στο δεξί άκρο ο Λουκάς Βύντρα και στο αριστερό ο Νίκος Σπυρόπουλος. Την τριάδα της μεσαίας γραμμής θα απαρτίζουν οι Σιμάο Μάτε, Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης. Τέλος στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Σεμπάστιαν Λέτο, Σωτήρης Νίνης και Τζιμπρίλ Σισέ.
Σαλπιγγίδης: ειδική είναι η περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Στο ματς με τη Ρόμα ο 28χρονος επιθετικός ήταν αυτός που άρχισε την ανατροπή, πετυχαίνοντας το 1-1 και δημιουργώντας το 3-2 του Σισέ. Σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι θα ήταν βασικός, ωστόσο με τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν, δύσκολα θα αρχίσει στην ενδεκάδα.

Προσοχή και αυτοσυγκέντρωση ζήτησε ο Νίκος Νιόπλιας από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην προπόνηση του Σαββάτου. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι υψηλού κινδύνου και για αυτό επιβάλλεται οι πράσινοι να εμφανιστούν προσηλωμένοι και να αποφύγουν τα προσωπικά λάθη. "Θα δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια δυνατή έδρα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στην πίεση, να μην δώσουμε ευκαιρίες στους αντιπάλους και να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Με πειθαρχία και συγκέντρωση, θα πάρουμε τη νίκη" ήταν μερικά από τα λόγια του 45χρονου προπονητή.