Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-1. Κατήφεια και απογοήτευση

Απόλυτη σιωπή επικρατούσε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η νέα ήττα, δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα μετά την Καβάλα, όπως είναι λογικό, προκάλεσε απογοήτευση και κατήφεια στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού.

Και αν με τη Καβάλα ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός και δίκαια ηττήθηκε, δεν ισχύει το ίδιο για την ήττα στη Θεσσαλονίκη. Το Τριφύλλι ήταν ανώτερο από τον αντίπαλο του, αλλά για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να...
μετουσιώσει την υπεροχή του σε αποτέλεσμα και τρεις βαθμούς.

Οι πράσινοι δεν μπορούσαν να αποδεχτούν αυτό που συνέβη για τρίτη φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όπως στις αναμετρήσεις με Άρη και ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Για αυτό και ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι με τους εαυτούς τους.

Κανένας δεν είχε όρεξη για κουβέντες και μόνο ορισμένοι ποδοσφαιριστές μονολογούσαν. Το ερώτημα που κυριαρχούσε ήταν τι συνέβη και χάθηκε το ντέρμπι. Δεν έλειψαν και ο ψυχραιμότεροι, που συνιστούσαν ηρεμία και τόνιζαν ότι η ομάδα εξακολουθεί να είναι πρώτη, οπότε όλα παραμένουν στα χέρια της.

prasinanea.gr