Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Νοεμβρίου 2012

Πέμπτη η συνέντευξη Αλαφούζου


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (15/11) κι όχι την Τετάρτη (14/11) όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Γιάννη Αλαφούζου μεταθέτουν κατά μια ημέρα την τοποθέτησή του προς τους εκπροσώπους του Τύπου, χωρίς όπως ξεκαθαρίζεται να έχει σχέση η μεταφορά της συνέντευξης Τύπου με το νέο κακό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα. Άλλωστε, η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη προαναγγελθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως παρά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του «τριφυλλιού» κόντρα στους «Φαίακες», δεν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει τη στήριξη του Γιάννη Αλαφούζο και της διοίκησης, ωστόσο είναι γεγονός πως πλέον ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει προβληματιστεί έντονα από την εικόνα της ομάδας.
Το δεδομένο, όπως λένε οι άνθρωποι που κινούνται στο περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζο, είναι πως δεν πρόκειται να υπάρξουν βιαστικές αποφάσεις και πως όλες οι κινήσεις της διοίκησης θα γίνουν μετά από ώριμη σκέψη…


Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.