Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Νοεμβρίου 2012

Διαψεύδει ο Πεδουλάκης για Μπάτλερ,δοκιμαστικά ο Μπανκς

Ο Πεδουλάκης έκανε δηλώσεις και τόνισε ότι Μπανκς θα έρθει πρώτα δοκιμαστικά και μετά θα αποκτηθεί,ενώ διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να είναι κοντά στον Ρασουάλ Μπάτλερ.

Αναλυτικά :

«Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα (12/11). Είχαμε διάθεση και ήμασταν σοβαροί... Είχαμε ενέργεια και παίξαμε ομαδικά. Τώρα θα ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια μας, για εμάς είναι πολύ δυνατά και κρίσιμα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο», τόνισε και πέρασε στο… ζουμί: «Για τον Μπάτλερ δεν είναι αλήθεια. Χρειαζόμαστε 1-2 παιδιά να βοηθήσουν, να αποκτήσουμε περισσότερο βάθος, ειδικά για την Ευρωλίγκα. Θα έρθουν, αλλά αυτή την εποχή είναι δύσκολο, δεν έχει τελειώσει και ο πρώτος γύρος της Ευρωλίγκας. Για τον Μπανκς, εάν έρθει, το συμβόλαιό του θα ενεργοποιηθεί ύστερα από δέκα ημέρες. Για όποιον έρθει άλλωστε, προτεραιότητά μας είναι αυτή. Πρέπει να έχουμε δέκα ημέρες δούμε σε τι κατάσταση θα είναι, πως θα είναι τουλάχιστον νορμάλ γιατί πρόκειται για παιδιά που έχουν να παίξουν από το Μάιο».

Στη συνέχεια είπε..«Η ομάδα προερχόταν από τρία άσχημα αποτελέσματα, χρειαζόμασταν ένα καλό ματς για να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας. Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα που, έτσι όπως είναι ο όμιλος στην Ευρωλίγκα, είναι το πιο κρίσιμο. Ήταν καλό που όλα τα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής, ώστε να είναι όλα έτοιμα στο επόμενο παιχνίδι»

Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.