Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Οκτωβρίου 2011

"Να υπερασπιστεί τον τίτλο του" (vid)

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα παρουσίασε τον Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό.



«Έχοντας κρατήσει τον κορμό των αστέρων που τον οδήγησαν στη δόξα στη Βαρκελώνη, πέρυσι το Μάιο, μαζί με κάποιες σημαντικές προσθήκες, ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός επέστρεψε για να υπερασπιστεί τον τίτλο του».
«Έχοντας κατακτήσει έξι φορές τον ευρωπαϊκό τίτλο από το 1996, οι «πράσινοι» είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος των τελευταίων ετών και αυτό το οφείλουν σε μεγάλο βαθμό στον άνθρωπο πίσω από τις γραμμές του γηπέδου, τον προπονητή τους, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ομπράντοβιτς δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένας μύθος της προπονητικής. Όταν βρίσκει παίκτες που μπορεί να εμπιστευτεί, αυτοί απλώς μένουν μαζί του».
«Με τονΟμπράντοβιιτς στον πάγκο του και το βαθύ ρόστερ του, που είναι πιο γεμάτο και πιο ταλαντούχο από κάθε άλλη φορά, ο Παναθηναϊκός σαφώς και είναι από τα φαβορί για να προκριθεί στο Φάιναλ Φορτης Κωνσταντινούπολης. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να σουτάρει, να πασάρει, να παίξει άμυνα. Με πολύ απλά λόγια, δεν έχει καμία τρανταχτή αδυναμία και το μόνο που απομένει για εκείνον είναι να επαναλάβει την επιτυχία του, κατακτώντας την Ευρωλίγα», καταλήγει το κείμενο.


Επιμέλεια: Newspao.gr team Στηρίξτε το site μας κάνοντας κλικ στις παρακάτω διαφημίσεις κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση.