Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Οκτωβρίου 2011

Το Σάββατο η άφιξη, δεν ανησυχεί ο Τσάκας

Χθες το απόγευμα υπεγράφη μονομερώς το MoU και αυτό γιατί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε μια αντιπρόταση, με αποτέλεσμα η οριστικοποίησή του να καθυστερήσει για τουλάχιστον μια ημέρα.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Γιάννη Βαρδινογιάννη έκαναν την αντιπρότασή τους, ζητώντας να μπουν τα πρώτα 15 εκατ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει προκηρυχθεί και τα υπόλοιπα 55 εκατ. ευρώ μέσω νέας αύξησης που θα καθορίσουν οι ίδιοι.

Μάλιστα, καλούσαν την πριγκιπική πλευρά να ορίσει την τιμή της μετοχής που επιθυμεί εν όψει της προκαθορισμένης ΓΣ της 4ης Νοεμβρίου, πρόταση που μάλλον αιφνιδίασε τους εκπροσώπους του πρίγκιπα.

Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος μετέφερε το έγγραφο στον Σαουδάραβα πρίγκιπα μέσω e-mail, ο οποίος με τη σειρά του θα απαντήσει κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την άφιξη του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Αθήνα, φαίνεται να μετατίθεται κατά μια μέρα. Ο πρίγκιπας είχε προγραμματίσει να κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα την Παρασκευή, με τον Καλέμπ Κακτάνι να έχει «κλείσει» ήδη τις σουΐτες που θα φιλοξενήσουν τον Σαουδάραβα και τους ακολούθους του, όμως το πρόβλημα υγείας του Βασιλιά Αμπντάλα πιθανότατα θα τον φέρει στην Ελλάδα το πρωί του Σαββάτου (22/10) έτσι ώστε το απόγευμα να είναι στο ΟΑΚΑ για να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη.

Δεν ανησυχεί ο Τσάκας



Καμιά ανησυχία από τον Βλάση Τσάκα, ο οποίος επιμένει πως δεν θα χαλάσει η συμφωνία