Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Μαΐου 2012

Οι προτεραιότητες για την άδεια

Όπως σας ενημερώσαμε από τα ξημερώματα ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ξεκινήσουν οι πληρωμές των οφειλών του «τριφυλλιού» και ταυτόχρονα να εξασφαλιστεί η άδεια συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά κύπελλα! Οι προτεραιότητες αποπληρωμής...

Συνολικά, επτά εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν άμεσα σε υποχρεώσεις της ομάδας. Ήδη, δε, οι εκκρεμότητες έχουν μπει σε σειρά προτεραιότητας, προκειμένου να προλάβουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τις προθεσμίες για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά κύπελλα της ερχόμενης περιόδου!

Καταρχήν, θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και η εφορία των συμβολαίων. Στη συνέχεια, θα πληρωθεί ένα μέρος των οφειλομένων μέχρι τέλος Μαρτίου (σ.σ. όλες οι υποχρεώσεις των «πράσινων» μέχρι εκείνη την περίοδο) και το υπόλοιπο που θα μείνει θα διακανονιστεί.

Παράλληλα, η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και με τα οφειλόμενα του διαστήματος από τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα, με τις περισσότερες από αυτές τις οφειλές να διακανονίζονται. Τέλος, τρίτοι και προμηθευτές έχει αποφασιστεί να πάρουν χρήματα όταν προχωρήσει το πλάνο για την δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.