Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς Μαρίνο - Φορναρόλι

Με δύο επιπλέον απουσίες θα παραταχτεί ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αφού στην προετοιμασία που ολοκληρώθηκε το Σάββατο, οι Στέργος Μαρίνος και Μπρούνο Φορναρόλι τέθηκαν νοκ άουτ. 

Ο πρώτος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως συνέβη και με τον Ουρουγουανό, ο οποίος εγκατέλειψε την προπόνηση με στομαχικές διαταραχές.

Ο Σέμα Βελάσκες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αναμένεται μαζί με τον Λουκά Βύντρα να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αν και ο νεαρός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος επελέγη επίσης από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπουμσόνγκ, Μαυρίας, Σο (έκαναν ατομικό πρόγραμμα) και Πίντο (θεραπεία), όπως και ο Στέφανος Καπίνο που θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων, με τον Στέφανο Κοτσόλη να είναι αναπληρωματικός του Ορέστη Καρνέζη. Επίσης αποκλείστηκαν οι νεαροί Κουσίδης, Μαρινάκης και Δώνης. Στην αποστολή είναι και ο Αντώνης Πετρόπουλος που είχε παραγκωνιστεί στα προηγούμενα ματς.

Η πιθανότερη σύνθεση για τον Παναθηναϊκό είναι: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Κουίνσι, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ.
Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.