Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Οκτωβρίου 2011

Έλα να τελειώνουμε!

Ξεκίνησε ως φάρσα, εξελίχθηκε στη λογική «ρε λες» και πλέον, έχουμε περάσει στην προσμονή. Για να έρθει ο Σαουδάραβας λεφτάς, να πάρει τον Παναθηναϊκό, να λύσει τα προβλήματά του, να φτιάξει γήπεδο και να φέρει παικταράδες.

Όπως και να έχει, το όλο ζήτημα έχει γίνει... σαπουνόπερα. Καθημερινά, μαθαίνουμε τα MOU, τα γνήσια υπογραφής, τα προσχέδια πρότασης και πάει λέγοντας. Αν δεν ήταν η ελπίδα στη μέση, οι πάντες θα είχαν αγανακτήσει. Σαφώς και το γεγονός ότι το θέμα είναι κάτι περισσότερο από υπαρκτό, αλλάζει την ψυχολογία του κόσμου. Επειδή πολύ απλά, την δεδομένη στιγμή ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, είναι η αχτίδα φωτός που περίμεναν να δουν οι «πράσινοι» υποστηρικτές στο... μαύρο σκοτάδι που είχε απλωθεί στον Παναθηναϊκό.

Ξεκάθαρα πάντως, δεν μας... παίρνει για άλλη υπομονή. Κοινώς, όχι οι μέρες, αλλά οι ώρες που διανύουμε είναι σημαντικότατες. Έφτασε ο συνεργάτης του από την Σαουδική Αραβία (πιθανότατα), θα υπογραφεί το MOU (πιθανότατα), έδωσε το ΟΚ ο Τζίγγερ για να τρέξουν οι διαδικασίες (πιθανότατα). Ε, ας τελειώνουμε. Εισιτήριο δεν έχουμε δει, αλλά έχει ήδη κλείσει θέση για να φτάσει μέσω Καϊρου. Να τον δούμε, για να πειστούμε όλοι. Ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι θέλουν να δουν αυτό το νέο άνθρωπο, με κελεμπία ή χωρίς, να πατάει το πόδι του στην χώρα μας και να πηγαίνει στο γήπεδο.

Δεν το κρύβουμε ότι κι εμείς ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία. Δηλαδή των αισιόδοξων. Και δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για δικαίωση αν τελειώσει η δουλειά, ή για φιάσκο αν τελικά δεν γίνει κάτι. Πολύ απλά, δεν μιλάμε για διαπραγματεύσεις που αφορούν... γαριδάκια. Όμως, από τη στιγμή που τα λεφτά υπάρχουν (στη Σαουδική Αραβία γιατί εδώ έχουν τελειώσει καιρό τώρα) δεν βλέπουμε το λόγο που θα φρενάρει την συμφωνία. Ακόμη και ο όρος που έθεσε ο πρίγκιπας (μέσω Τσάκα) να μην δοθεί εντολή στην Arboris, ουσιαστικά έγινε αποδεκτός. Έστω και... πλαγίως. Ε, δεν γίνεται λοιπόν να αναβληθεί η άφιξη του Σαουδάραβα, με πρόφαση την μη υπογραφή του MOU, αν αυτή τελικά δεν ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ωρών. Γιατί είπαμε. Η καθυστέρηση στην αποστολή ορισμένων εγγράφων, δεν ενόχλησε κανέναν ουσιαστικά. Αλλά αν τελικά μάθουμε ότι αναβλήθηκε το ταξίδι, τότε πραγματικά θα χαθεί κατά πολύ η αξιοπιστία του ανθρώπου που λέει ότι θέλει να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το τέλμα. Υπομονή. Λίγο έμεινε ακόμη και θα δούμε τι ακριβώς γίνεται...

Λ. Μπακολιάς-sportaction

Επιμέλεια: Newspao.gr team Στηρίξτε το site μας κάνοντας κλικ στις παρακάτω διαφημίσεις κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση.