Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Νοεμβρίου 2010

Πρώτος αρχηγός ο Σισέ!

Ηγέτης του Παναθηναϊκού ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι αναμφισβήτητα εδώ και ενάμισι χρόνο, καθώς με τα γκολ που ασταμάτητα σκοράρει τον οδήγησε πέρυσι στο νταμπλ και αυτός προσπαθεί να κάνει και φέτος.


Πλέον, όμως, είναι ηγέτης και με τη βούλα καθώς μετά από εντολή του Νικόλα Πατέρα ο Γάλλος θα είναι από εδώ και στο εξής πρώτος αρχηγός του «τριφυλλιού». Ο Κώστας Αντωνίου ενημέρωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού για αυτή την αλλαγή στην προπόνηση της Κυριακής.


Με αυτή την κίνηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να επιβραβεύσει τον Σισέ για το πάθος του και την τρέλα που κουβαλά για το «τριφύλλι» και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.


Ο Σισέ ήταν τέταρτος αρχηγός μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα να έχει φορέσει μόλις σε δύο ματς το περιβραχιόνιο. Πρώτος ήταν ο Καραγκούνης, δεύτερος ο Ζιλμπέρτο και τρίτος ο Κατσουράνης.


Εξάλλου ο Γάλλος σκόρερ έδειξε την ηγετική του συμπεριφορά και στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Ηρακλή, όταν έτρεξε στα αποδυτήρια και έκλεισε την πόρτα και μίλησε στους συμπαίκτες του για την ανατροπή!


13άρι


Με τα δύο τέρματα που σημείωσε σε ένα ακόμα ματς ο Σισέ όχι μόνο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, αλλά έφτασε τα 13 «δίμπαλα» από τότε που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.


Μάλιστα στα δώδεκα από αυτά τα ματς οι «πράσινοι» πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ στο φετινό με την Καβάλα ο Γάλλος έσωσε το «τριφύλλι» από ήττα στο ισόπαλο 2-2.
10bet