Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Νοεμβρίου 2010

Η παρουσίαση του Φερέιρα!

Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Παναθηναϊκού είχε σήμερα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στην Παιανία και παρουσιάστηκε στους «πράσινους» από τον Κώστα Αντωνίου που... έσταξε μέλι για τον 64χρονο.


«Είναι ένας πολύ γνωστός τεχνικός στην Ευρώπη. Θα είναι μαζί μας για τον επόμενο ενάμιση χρόνο και ελπίζω ακόμα παραπάνω. Θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας», ήταν τα λόγια του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο 64χρονος τεχνικός παρουσίασε τους συνεργάτες του (Νούνο Εσπίριτο, Ζοσέ Γκόμες και Ρούι Σίλβα) και εν συνεχεία τόνισε στους νταμπλούχους: «Είδα μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει, όμως, να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Θέλω να δω δουλειά στο γήπεδο. Να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εικόνα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ένα πράγμα έχω στο μυαλό μου. Νίκη, νίκη, νίκη. Αυτή είναι η πρώτη λέξη που ζήτησα να μάθω στα ελληνικά».

Έπιασε μπάλα ο Λέτο...

Στα της προπόνησης, όσοι ξεκίνησαν στον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο. Ο Σεμπάστιαν Λέτο συμμετείχε κανονικά στο ζέσταμα και σε μέρος του προγράμματος με την μπάλα.

10bet