Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Νοεμβρίου 2010

Οι κεφαλιές της... μοϊκάνας!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί αδιαμφισβήτητα το σπουδαιότερο φονικό όπλο που έχει από τον Παναθηναϊκό μετά τον Κριστόφ Βαζέχα και ένα από τα καλύτερα που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Ο Γάλλος «πυροβολεί» τις αντίπαλες άμυνες χωρίς οίκτο και εδώ και ενάμιση χρόνο έχει αγαπηθεί όσο κανένας από την «πράσινη» έξέδρα!


Ο σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» την περσινή περίοδο που οι πρωταθλητές έπαιζαν με αρκετές κάθετες μπαλιές και με παράλληλες σέντρες από το πλάι, ο Σισέ είχε ως βασικό τρόπο σκοραρίσματος το σουτ, ενώ αναλάμβανε και τις εκτελέσεις πέναλτι της ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε ολόκληρο το πρωτάθλημα είχε μόλις ένα γκολ με κεφαλιά στην Καβάλα στο 2-2, όταν και έφερε το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ είχε σκοράρει άλλα δυο με κεφαλιά στην Ευρώπη με Ντιναμό Βουκουρεστίου και Ρόμα.

Φέτος, όμως που τα πράγματα είναι διαφορετικά και ο ΠΑΟ μέχρι στιγμής δεν στηρίζεται στο περσινό του παιχνίδι, αλλά προσπαθεί μέχρι τώρα κυρίως με βαθιές μπαλιές να βρει τον Γάλλο, έχει αρχίσει να δουλεύει περισσότερο τις κεφαλιές του! Αποτέλεσμα; Τρία γκολ μόλις σε δέκα αγωνιστικές με το κεφάλι! Ένα πάλι στην Καβάλα και δυο χτες με τον Ηρακλή.

Οι τρόποι σκοραρίσματος του πλέον έχουν αυξηθεί και αυτό είναι κάτι που τρομάζει οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο του!

10bet