Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Σεπτεμβρίου 2010

Τρεις εβδομάδες off ο Καντέ, έξω κι ο Γιούρκας


Επιβεβαιώθηκε το μέγεθος της ζημιάς για τον Σεντρίκ Καντέ, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού υπέστη κάταγμα στον παράμεσο του δεξιού του χεριού και θα λείψει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Τριφυλλιού.
Αλλο ένα πλήγμα για τον Νίκο Νιόπλια, που αναπροσαρμόζει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο μονίμως άτυχος Γιούρκας Σεϊταρίδης εγκατέλειψε το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, έχασε έτσι τις λιγοστές ελπίδες για να είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού την Τετάρτη. Την Τρίτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, αλλά η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση, που θα τον αφήσει 10 μέρες εκτός. Τουλάχιστον.

Ο Σίντνεϊ Γκοβού συνέχισε τη θεραπεία του και ο Αντώνης Πετρόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι Νίκος Σπυρόπουλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Σπυρόπουλος είναι υποψήφιος για μια θέση στην ενδεκάδα, καθώς δεν αντιμετωπίζει πια κανένα πρόβλημα και να δούμε αν θα τον εμπιστευτεί ο Νιόπλιας.

Ανακοίνωση προς τους φιλάθλους

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την FC Kobenhavn, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγκαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα μας έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή.

Αυτό σημαίνει πως η παρακολούθηση της συμπεριφοράς των φιλάθλων μας εκ μέρους της UEFA θα είναι εντατική και οποιαδήποτε παράβαση θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας.

Για το λόγο αυτό, τους καλούμε να υποστηρίξουν την ομάδα μας, αλλά και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια.
10bet