Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Αυγούστου 2010

Χωρίς Ζιλμπέρτο, με Λέτο


Οριστικά εκτός μάχης για το εναρκτήριο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη, την Παρασκευή στην κεκλεισμένων των θυρών Λεωφόρο (21:15-Novasports 1) τέθηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα και δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή. Αντίθετα ο Σεμπάστιαν Λέτο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια.


Ο Ζιλμπέρτο μαζί με τον Σισέ έκαναν θεραπεία και δεν υπολογίζονται από τον Νιόπλια, όπως φυσικά και ο Χριστοδουλόπουλος, που συνέχισε το δικό του πρόγραμμα. Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», κυκλοφορία, δίτερμα στο μισό γήπεδο και ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων για τους επιθετικούς.

Πλην των Ζιλμπέρτο και Σισέ, ο Νιόπλιας απέκλεισε για τεχνικούς λόγους τον Ντάνιελ Φερνάντες και τον Γιόσου Σαριέγκι, καθώς και τους Μελίσση, Μάντζιο και Μαυρία. Εκπληξη η παρουσία του Σίλβα Κλέιτον στην 19μελή αποστολή, ίσως και λόγω της απουσίας των Σισέ και Μάντζιου.

Η αποστολή: Τζόρβας, Καρνεζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Σιμάο, Γκοβού, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Δημούτσος, Κλέιτον, Λέτο, Νίνης, Πετρόπουλος,

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο Τζόρβας θα είναι στην εστία, ο Σεϊταρίδης με τον Σπυρόπουλο στα αμυντικά άκρα και δίδυμο στόπερ οι Καντέ και Μπουμσόνγκ. Στη μεσαία γραμμή οι Καραγκούνης, Σιμάο, Κατσουράνης, ενώ στην τριπλέτα της επίθεσης περιμένουμε τους Λέτο, Γκοβού και Πετρόπουλο.