Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Αυγούστου 2010

Η αναβολή φέρνει φορ!


Την Τετάρτη (18/8) επρόκειτο να γίνει από τον Παναθηναϊκό η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας. Τελικά οι Σίντνεϊ Γκοβού, Ντάνιελ Φερνάντες και Γιώργος Ιωαννίδης θα περιμένουν για λίγες ημέρες ακόμα και ίσως πλαισιωθούν από τον επιθετικό που αναζητούν οι Πράσινοι, αφού η εκδήλωση αναβλήθηκε για... προσεχώς. Αυτή η αναβολή ίσως να συνοδευτεί από εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του επιθετικού.

Και το όνομα που βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα του Τριφυλλιού είναι ο Κρίστιαν Νέμεθ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ως το τέλος της εβδομάδας θα γίνει το ραντεβού των Πρασίνων με τους διοικούντες τη Λίβερπουλ, προκειμένου να συζητήσουν για τα διαδικαστικά της μετακόμισης του παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα και στο θέμα των αποχωρήσεων, ο Γκάμπριελ Ροντρίγκες βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στη Γκρέμιο, αφού οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο. Ο Παναθηναϊκός προτίθεται να καλύψει το μισό συμβόλαιο του παίκτη για την επόμενη σεζόν και πληροφορίες αναφέρουν πως εκπρόσωπος της βραζιλιάνικης ομάδας είναι στην Αθήνα για τα διαδικαστικά.