Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Αυγούστου 2010

Φουλάρει… για Νέμεθ


Ολοταχώς για τον Κριστιάν Νέμεθ στον Παναθηναϊκό. Ο Πίτερ Οντεμβίγκι, ένας εκ των υποψηφίων, θα αγωνιστεί τελικά στο αγγλικό πρωτάθλημα και πλέον οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στα άλλα ονόματα της λίστας τους για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Πολύ δυνατά «παίζει» πλέον το όνομα του διεθνή Ούγγρου επιθετικού της Λίβερπουλ.


Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Νέμεθ και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει «ραντεβού» τους ομολόγους τους στη Λίβερπουλ. Ο 21χρονος άσος, που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που επιθυμεί ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Νιόπλιας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως για τον Νέμεθ ενδιαφέρονται και ομάδες από Ισπανία, Ιταλία και Ολλανδία, όπως αναφέρει ο μάνατζερ του, Τίμπορ Πατάκι. Αυτό που τονίζει πάντως είναι ο πελάτης του θέλει να αγωνιστεί σε σύλλογο που συμμετέχει στο Champions League.

Από εκεί και πέρα, πάντα στη λίστα υπάρχει και το όνομα του άσου της Πόρτο, Ούκρα, με την περίπτωση του πάντως να είναι αρκετά δύσκολη, αφού οι «δράκοι» δεν έχουν αλλάξει την απόφαση τους και δεν συζητούν για την παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού παρά μόνο με πώληση.

Εν τω μεταξύ, επανήλθε στο προσκήνιο για τους «πράσινους» ο Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος δεν υπέγραψε τελικά συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και από τον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι να κάνουν την δική τους κίνηση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.