Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Αυγούστου 2010

Έρχεται η Μλαντένοβιτς


Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Γέλενα Μλαντένοβιτς αναμένεται αύριο (30/9) το μεσημέρι στην Αθήνα, ενώ το απόγευμα θα γνωρίσει τις νέες της συμπαίκτριες.

Το μικρό προβληματάκι με τη βίζα της Μλαντένοβιτς λύθηκε και έτσι αύριο το μεσημέρι αναμένεται στη χώρα μας. Η Σέρβα διαγώνιος που θα ενσωματωθεί αμέσως με τις υπόλοιπες «πράσινες» (στην απογευματινή προπόνηση) θα έχει μαζί της και το πενταπλούν, το οποίο θα δώσει στους ανθρώπους του Παναθηναίκού για να προχωρήσει η μεταγραφή της.

Η Μενόρκα συνεχίζει...



Πάντως, η ισπανική ομάδα, Μενόρκα με την οποία η Μλαντένοβιτς είχε υπογράψει το Μάιο συμβόλαιο και αθέτησε την συμφωνία της, έχει κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες με σκοπό η υπόθεση να φτάσει στην FIVB. Στο «τριφύλλι» δεν ανησυχούν, αλλά από την πλευρά της Μενόρκα ζητήθηκε αποζημίωση με σκοπό η υπόθεση να μην πάρει το δρόμο προς την... FIVB. Όπως και να έχει οι διαθέσεις της ισπανικής ομάδας θα κρίνουν σε μεγάλοβαθμό την τιμωρία της Σέρβας και αυτό μπορεί να είναι κατά του αθηναϊκού συλλόγου, που δεν έχει... αντικαταστάτρια σε αυτή τη θέση.